Masterchef Açelya Kılıçay kimdir? Kaç yaşında ve Nereli

Masterchef Türkiye 2. sezonuyla TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Masterchef'in yeni sezon yarışmacıları arasında, son 14'e kalmayı başaran Açelya Kılıçay kimdir? Güzeliği ve yemek konusundaki maharetiyle dikkat çeken Açelya Kılıçay, Masterchef izleyicileri tarafından araştırılıyor.

Masterchef Açelya Kılıçay kimdir? Kaç yaşında ve Nereli
Yayın Tarihi: 2.09.2019 13:19:00

TV8 ekranlarının sevilen 'yemek' yarışması Masterchef Türkiye'de son 14'e kalmayı başaran yarışmacılardan biri olan Açelya Kılıçay, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Masterchef Açelya Kılıçay kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Açelya KIlıçay instagram hesabı var mı? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Açelya Kılıçay, önce şefleri etkilemeyi başarıp 3 evet aldı ardından da 3'lü eleme de 2 rakibini saf dışı bırakarak, Masterchef'te son 14'e kalmayı başardı. Şefler özellikle Somer Şef, Açelya'yı 'dağınık' çalıştığı için eleştirse de lezzetli yemekler sunan ve şefleri etkilemeyi başaran Açelya, Masterchef son 14'te bu hafta Mavi takıma katıldı. 

Masterchef Açelya Kılıçay Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli?


Masterchef Türkiye yarışmacısı Açelya Kılıçay, 1998 Ankara doğumlu. 21 yaşında olan Açelya Kılıçay, bir dönem Fenerbahçe kulübünde voleybol da oynadı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olan Açelya Kılıçay ayrıca İstanbul Üniv. Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi de almıştır. 



Profesyonel aşçılık eğitimi de alan Açelya Kılıçay, Masterchef'te kendine çok güveniyor. Geçtiğimiz bölümde, Mavi takıma seçilen Açelya, sonlara kaldığı için 'sitem' etmişti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR