Masterchef 6. bölümde neler olacak? İlk kaptan kim oldu?

Tv8'in en çok izlenen yarışmalarından olan Masterchef yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Son 14 yarışmacıyla maratonun başladığı Masterchef 1 eylül pazar akşamı 6. bölümüyle ekranlara gelecek. Peki Masterchef 6. bölümde neler oldu? İlk kaptan kim oldu? İşte detaylar...

Masterchef 6. bölümde neler olacak? İlk kaptan kim oldu?
Yayın Tarihi: 1.09.2019 15:22:00

Tv8 ekranlarında iki yıldır yayınlanan ve yeni sezonuna oldukça hızlı başlayan Masterchef'in 1 Eylül Pazar yani bu akşam yayınlanacak 6. bölümünde kaptanlık yarışı yapılacak. Son 14 yarışmacının ecel terleri dökeceği yarışmada hırs, rekabet ve lezzet ön planda olacak. Hal böyle olunca Masterchef 6. bölümde neler olacak? İlk kaptan kim oldu? çok merak edildi. Biz de tüm bu detayları sizler için araştırdık ve haberimizde derledik.

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu yarışmada oldukça iddialı 14 yarışmacı ile Masterchef maratonu başladı. Bu yıl çok daha acımasız ve sert olan şefler ise yarışmacılardan her şeylerini ortaya koymalarını istiyor.

Masterchef 6. bölümde de kaptanlık yarışında bireysel olarak yemek yapan yarışmacılar tüm hünerlerini sergileyecek. Bu arada şeflerin baskısı ve zaman stresiyle başa çıkmaya çalışan 14 yarışmacı en iyi yemeklerini yapmaya çalışacak. Tabi risk de almak zorundalar. 




MASTERCHEF İLK KAPTAN KİM OLDU? 1 EYLÜL PAZAR

Yeni bölümleri pazar, pazartesi ve salı akşamları yayınlanan Masterchef'de 6. bölümde ilk takım kaptanı belli olacak. 14 yarışmacı arasından ilk kaptan kim olacak çok merak ediliyor.

Bu isim henüz açıklanmadı ama yeni bölümde belli olacak bu yarışmacıyı sizlerle paylaşacağız...

İşte Masterchef 6. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR