Masterchef 2. sezon ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri kimler olacak

Tv8'in geçtiğimiz sezon büyük ses getiren yemek yarışması Masterchef yeni sezonda da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başvurulu başlayan Masterchef büyük bir değişiklikle 2019-2020 sezonunda da Tv8 ekranlarında olacak. Peki Masterchef 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Masterchef 2. sezon ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri kimler olacak
Yayın Tarihi: 7.08.2019 16:46:00

Tv8 kanalında geçtiğimiz sezon başlayan ve fenomen haline gelen Masterchef, yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek. Jüri üyeliğini Hazer Amani, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın üstlendiği yarışmada ilk elemede 14 kişi seçiliyor. Ardından bu 14 kişi jüri üyelerinden master classlarda yemek konusunda ders alıyor. 



Sonrasında takım oyunları ve bireysel pişirme etaplarının yapıldığı Masterchef'de yaklaşık 15 haftanın sonunda ise birinci olan kişi hem Masterchef ünvanı alıyor hem de 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oluyor.

Geçtiğimiz sezonda da büyük ilgi çeken yarışma 2019-2020 döneminde de yayınlanmaya devam edecek. Hatta Tv8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'nin 2. sezon çekimlerinin başladığını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurmuştu. Ancak bu videoda dikkat çeken bir detay Hazer Amani'nin jüride olmamasıydı.




Masterchef yeni jüri üyesi kim oldu?

Aldığımız duyumlara göre yapımcı ve Hazer Amani arasında anlaşma sağlanamadı. Bu nedenle Amani, Masterchef jürisinden ayrıldı. Yani yeni sezonda usta aşçı kadroda yer almayacak.

Masterchef 2. sezonda jüriye katılan isim ise sempatik şef Danilo Zanna oldu. Yani Masterchef yeni sezondaki jüri üyeleri; Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oldu.

Masterchef yeni sezon ne zaman başlayacak?

Konuyla ilgili henüz net bir açıklama gelmedi ama eğer hazırlıklar tamamlanırsa Masterchef ağustosayı bitmeden Tv8 ekranlarında yerini alacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR