Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor? Kadrosunda kimler olacak

Geçtiğimiz sezona yaptığı işlerle damgasını vuran başarılı yapım şirketi Tims&B yeni sezon bombası Maraşlı dizisini duyurdu. Hazırlıkları başlayan Maraşlı dizisi ne zaman başlayacak? Kadrosunda kim olacak? çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor? Kadrosunda kimler olacak
Yayın Tarihi: 10.09.2019 13:44:00

Ekranlarda büyük ilgi göreceği düşünülen bir dizi geliyor. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın patronu olduğu ve özellikle geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova, Gülperi gibi dizileriyle ekranlara damgasını vuran yapım şirketi Tims&B yeni sezonda Maraşlı adlı dizisiyle fırtınalar estirmeye geliyor. Peki Maraşlı dizisi ne zaman başlayacak? Kadrosunda kim olacak?

"Bir fedai hikayesi" olarak tanımlanan yeni dizinin hazırlık çalışması oldukça gizli tutulurken, Maraşlı dizisinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor.

Uzun süredir senaryosu ve prodüksiyonu üzerine çalışamların büyük bir titizlikle devam ettiği Maraşlı dizisinin kadrosu ve kanalı henüz belli olmasa da kulislerden gelen bilgilere göre dizinin başrolünde Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biri olacak.

Detayları geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğimiz Maraşlı dizisi yeni sezonun adından en çok söz ettiren dizisi olmaya gelecek.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR