Maksimum’dan Yeni Yıl Kampanyası! Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Yeni yıla özel maximum kredi kartı kampanyası kapsamında giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kitap, züccaciye ve optik sektörlerindeki üye iş yerlerinden yapacağınız alışverişlere maxi puanlar hediye.

Maksimum’dan Yeni Yıl Kampanyası! Bu Fırsatı Kaçırmayın!
Yayın Tarihi: 4.12.2020 15:06:00

Maximum kredi kartı ile giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kitap, züccaciye ve optik sektörlerindeki üye iş yerlerinden yapılacak 150 TL ve üzeri ilk alışveriş sonrası her 150 TL ve üzeri harcamada 15 TL olmak üzere toplamda 75 TL değerinde maxi puan hediye.

Yeni yıla özel maximum kredi kartı kampanyası kapsamında giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kitap, züccaciye ve optik sektörlerindeki üye iş yerlerinden yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk alışveriş sonrası her 150 TL ve üzeri harcamada 15 TL olmak üzere toplamda 75 TL değerinde maxi puan kazanacaksınız.

Yeni yıla özel maximum kredi kartı kampanyasının diğer detayları ile ilgili İş Bankası'ndan yapılan açıklama şöyle:

Kampanyaya 1-31 Aralık 2020 tarihleri arasında maximum mobil uygulamanızdan katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç).

Kampanyaya Dâhil Olmayan İşlemler:


Bireysel Bankamatik Kartları, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ödül Kullanımı:

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 6 Ocak 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 17 Ocak 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek Koşullar:

Kampanya seçili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılım sağlanabilir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dâhildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dâhil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Online alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR