Mail nasıl açılır? Gmail, Yandex, Hotmail mailleri nasıl açılır

Hotmail yandex ve gmail hesapları nasıl açılır? Mail hesabı nerden nasıl oluşturulur? Mailleşmek ve birçok üyelik için gerekli olan Mail hesabı nasıl açılır? Sorusunun yanıtını sizler için hazırladık...

Mail nasıl açılır? Gmail, Yandex, Hotmail mailleri nasıl açılır
Yayın Tarihi: 21.06.2019 16:21:00

Binlerce internet kullanıcısı, birçok platforma üye olabilmek ayrıca e-posta alabilmek için mail hesabına sahip olmak istiyor. Gmail, Yandex ve Hotmail mail hesapları nasıl açılır? E-posta hesabı nasıl oluşturulur? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. 

Günümüzde Hotmail, Yandex ve Gmail hesapları oldukça kullanışlı. 3 mail servisi de Türkiye'de yüzbinlerce hesaba sahip. Hotmail'de mail hesabı açmak için Outlook.com adresine giriş yapıp Ücretsiz Hesap Oluştur ordan da bilgileri girerek hesap oluşturmak oldukça kolay. Peki Yandex Mail ve Google Mail hesabı nasıl oluşturuluyor?


YANDEX MAİL GOOGLE MAİL (GMAİL) HESABI OLUŞTURMAK

Yandex Mail ve Google Mail (Gmail) hesapları da oluşturmak mümkün. Yandex'te Yandex Mail'in adresine girip kendinize @yandex.com.tr'li bir mail hesabı belirliyor, ardından şifreniz, adınız, soyadınız ve adresiniz gibi bilgileri girerek gerekli adımları tamamlıyorsunuz.

Google Mail hesabını da yine google Mail servisinden tıpkı Yandex Mail gibi bilgilerinizi girerek doğrudan oluşturabiliyorsunuz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR