Magazinci Bircan Bali Evlendi! Bircan Bali'nin eşi Ömer Gezen Kimdir?

Beyaz TV'de Ece Erken'le birlikte magazin programı sunan Bircan Bali evlendi! Söylemezsem Olmaz sunucularından Bircan Bali Ömer Gezen'le dünya evine girdi! Şenol İpek'le boşanan Bircan Bali, Ömer Gezen'le evlendi! İnternette kullanıcılar Bircan Bali'nin eşi Ömer Gezen kimdir? Sorusunu araştırıyor.

Magazinci Bircan Bali Evlendi! Bircan Bali'nin eşi Ömer Gezen Kimdir?
Yayın Tarihi: 5.09.2019 11:11:00

Beyaz TV ekranlarında Ece Erken'le birlikte Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk ve yorumculuk yapan Bircan Bali, Ömer Gezen'le evlendi! Geçtiğimiz dönemde Şenol İpek'le boşanan Bircan Bali, Ömer Gezen'le dünya evine girdi. İnternette kullanıcılar, Bircan Bali'nin yeni eşi Ömer Gezen kimdir? Ömer Gezen kaç yaşında, nereli? Ne iş yapıyor? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. 

Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli 'magazin' programını sunan Bircan Bali, sade bir törenle dünya evine girdi! Hızlı şekilde gelişen ve gayet sade bir törenle noktalanan düğünde Bircan Bali ile Ömer Gezen hayatlarını birleştirdi. Bircan Bali, evlilik cüzdanını instagram hesabından paylaşarak adeta 'nispet' yaptı! 

Bircan Bali'nin yeni eşi Ömer Gezen Kimdir? 




Bircan Bali'nin kocası Ömer Gezen, internette araştırılmaya başlandı. Ömer Gezen kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

Ömer Gezer, Kuleli Askeri Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversiteyi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Ardından şu anda kariyerine Avukatlık yaparak devam eden Ömer Gezen, Bircan Bali ile dünya evine girdi. 

Bircan Bali - Ömer Gezen Evliliğine 'Aileler Karşı Çıktı!' İddiası 

Bircan Bali ve Ömer Gezen evliliğine çiftin ailelerinin sıcak bakmadığı iddia edildi. Öyle ki Bircan Bali ve Ömer Gezen düğünde ailelerle birlikte poz vermekten çekindi. İddilara göre Bircan Bali 'İstenmeyen Gelin' ilan edildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR