Maaş bordrosuz, gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileri? En uygun faizli kredi veren bankalar listesi

Türkiye’nin içinde bulunduğu bu ekonomik sıkışıklığı giderebilmek ve vatandaşların nakit buhranı durumunu aşabilmek için bazı bankalar kredi kullanımını kolaylaştırmak için önemli adımlar attı.

Maaş bordrosuz, gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileri? En uygun faizli kredi veren bankalar listesi
Yayın Tarihi: 1.09.2020 13:28:00

Türkiye’nin içinde bulunduğu bu ekonomik sıkışıklığı giderebilmek ve vatandaşların nakit buhranı durumunu aşabilmek için bazı bankalar kredi kullanımını kolaylaştırmak için önemli adımlar attı. Özellikle mağdur durumda olan vatandaşlarımızın ve acil nakit bulması gereken kişilere önemli kredi paketleri sağlanmış oldu. Kişilerin tek bir başvurusu ile kredi alabileceği, gelir belgesiz ve maaş bordrosuz kredi veren bankalar listesinde artış görüldü.

Milyonlarca vatandaşımızı ilgilendiren önemli kredi haberleri sonunda yavaş yavaş gelmeye başladı. Özel bankaların oluşturmuş olduğu bu kolay kredi kampanyası ile beraber milyonlarca vatandaşımızın tek bir başvuru sonrasında alabileceği kredi paketi sayısı da bu sayede artmış oldu. Gelir belgesiz kredi veren bankalar hem 2020 yılında daha fazla kredi tüketicisi ile muhatap olmaya başladı hem de kredi paketi satış sayısında oldukça yüksek rekorlar görüldü. Özellikle Türkiye Ekonomi Bankası üzerinden gelir belgesiz, maaş bordrosuz bir şekilde maaş elde eden kişilerin de kredi paketlerinden kolay bir şekilde yararlanabildiği görüldü.

GELİR BELGESİZ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?
  • TEB
  • Akbank
  • ING
  • Odeabank
  • Yapı Kredi
  • Aktif Bank
  • Denizbank
İşte bu 7 bankaya dijital kanallardan başvuru yaparak hemen kredi alabilirsiniz. Ayrıca hem banka şubelerinden hem de telefon bankacılığı ile gerekli kredi başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Maaş bordrosuz kredi için gerekli belgeler şunlardır:
  • Nüfus cüzdanı
  • Fatura
  • Eğitim durumu
  • Mal beyanatı
  • İkametgâh belgesi
Yukarıda görmüş olduğunuz tüm belgeleri e-Devlet üzerinden kısa bir süre içerisinde çıkartabilirsiniz. Dijital kanallardan başvuru yapacak olan vatandaşlarımızın PDF halleri ile bankalara iletmeleri, banka şubelerine giderek başvuru yapacak olan kişilerin ise mutlak surette A4’e çıkartmaları gerekiyor. Ayrıca unutmamanız gerekiyor; banka şubeleri kendi isteklerine göre belge ibraz etmenizi talep edebilir.

TEB GELİR BELGESİZ KREDİ BAŞVURUSU


TEB gelir bordrosuz bir şekilde kredi verebilmektedir. CepteTEB uygulaması ile beraber hemen işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
TEB kredi faiz oranları şu şekildedir:
  • 3 ay vade için 0,91 faiz oranı yıllık faiz maliyeti %13,9204
  • 6 ay vade için 0,91 faiz oranı yıllık faiz maliyeti %13,9204, (139,00₺ sigorta masrafı)
  • 9 ay vade için 0,91 faiz oranı yıllık faiz maliyeti %13,9208
  • 12 ay vade için 0,91 faiz oranı yıllık faiz maliyeti %13,9200
Online sistem üzerinden gelir belgesiz kredi başvuru için TEB hesabına gerek yoktur. TEB müşterisi olmayanların kredi başvurusu farklılık gösterir. Müşteri olanlar online sistem üzerinden veya şube üzerinde yapabilir.

AKBANK GELİR BELGESİZ KREDİ BAŞVURUSU

Akbank’tan kredi çekebilecek olan kişilerin herhangi bir şekilde gelir belgesi ibraz etmesine lüzum yoktur. Akbank Mobil uygulaması ile beraber tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Akbank gelir belgesiz kredi, kredi notu düşük olmayan 40 bin TL'ye kadar alınabilen bir kredidir. Akbank mobil uygulamasında, ihtiyaç kredisi başvurusu altında bulunan maaş bordrosuz kredi 48 ay vadeli olup % 1.49 faiz oranı bulunmaktadır.

2020 MAAŞ BORDROSUZ GELİR BELGESİZ KREDİ VEREN BANKALAR

2020 yılında maaş bordrosuz ve gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın ilgili bankaların dijital kanallarını tercih edebilir. Ayrıca fiziksel banka şubelerini de tercih edebilme fırsatına sahipsiniz. Tüm bankalara internet üzerinden yapacağınız kredi başvurularında gelir belgesi sunmadan, kefil göstermeden, ipotek yapmadan ek gelir belgesi sunmadan direkt olarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR