LGS Türkçe Tarih Matematik sınav Soruları ve Cevap Anahtarı! 2019 LGS kitapçığı yayınlandı mı?

LGS sınav kitapçığı yayınlandı mı? 2019 Liselere giriş sınavı tamamlandı, binlerce öğrenci LGS Türkçe, Tarih, Matematik, Fen sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırıyor. 2019 LGS sınavına dair detayları bu haberimizde sizler için derledik...

LGS Türkçe Tarih Matematik sınav Soruları ve Cevap Anahtarı! 2019 LGS kitapçığı yayınlandı mı?
Yayın Tarihi: 1.06.2019 12:38:00

Binlerce öğrencinin girdiği Liselere Geçiş Sınavı (LGS) iki oturumda tamamlandı. 1 Haziran Cumartesi günü sabah saat 09.30 da başlayan sınav saat 12.50 itibariyle sona erdi. İki oturumda gerçekleştirilen LGS sınavının ardından sınava katılan öğrenciler ve aileler sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırıyor. İnternette 2019 LGS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? LGS Türkçe, Matematik, Tarih, Fen ve diğer sorular açıklandı mı? Aramaları yapılıyor. 2019 LGS sınavına dair detayları bu haberimizde paylaştık. 2019 LGS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını da yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

LGS sınavı tamamlandı tamamlanmasına ancak şimdi de öğrenciler ve ailelerini sınav sonuçları heyecanı sardı. Sınavda işaretlemelerinin doğru olup olmadığını merak eden binlerce öğrenci sınav sorularına ulaşmaya çalışıyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2019 LGS sınav kitapçığını ve cevap anahtarını ne zaman açıklayacak? Belli oldu.

2019 LGS SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.


2019 LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Liselere geçiş ve Lise tercihi için süreç 24 Haziran'da başlayacak. LGS sınav sonuçları 24 Haziran 2019 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet adresinden açıklanacak. Bu sonuçlara göre ortaöğretimi bitiren 8. sınıf öğrencileri, tercihli olarak Liselere giriş yapacak. Lise tercih dönemiyle ilgili MEB Kılavuzunun da 1-2 hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor.

2019 LGS SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI MI?

2019 LGS sınav soruları MEB tarafından henüz açıklanmadı. Resmi olarak LGS kitapçığının 2 Haziran Pazar günü öğle saatlerinde açıklanması ve sınav soruları ile cevap anahtarına erişim sağlanması bekleniyor. Ancak sınava giren binlerce öğrenci sınav sorularını açıklamaya ve tartışmaya başladı. Birazdan bu sayfadan 2019 LGS sınav sorularını özellikle LGS Türkçe, LGS Matematik, LGS Fen ve LGS Tarih sorularını ve cevaplarını açıklayacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR