LGS 2019 Soru ve Cevapları yayınlandı! Matematik Geometri Tarih Türkçe Fen Soruları

2019 LGS tamamlandı. Liselere geçiş sınavı soruları ve cevapları öğrenciler tarafından araştırılıyor. Bu haberimizde kısa süre önce tamamlanan LGS sınavından çıkan öğrenciler tarafından açıklanan soruları derledik. LGS Matematik Geometri Tarih Türkçe Fen soruları açıklandı!

LGS 2019 Soru ve Cevapları yayınlandı! Matematik Geometri Tarih Türkçe Fen Soruları
Yayın Tarihi: 1.06.2019 13:46:00

LGS 2019 maratonu tamamlandı! Sınava katılan 1 Milyona yakın öğrenci artık LGS soru ve cevap anahtarını merak ediyor. LGS 2019 soru kitapçığı ve cevap anahtarı MEB tarafından henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak LGS'ye giren öğrencilerin paylaştığı sorular merak edildi. LGS'ye katılan öğrenciler işaretlemelerinin doğruluğunu araştırıyor. LGS 2019 soru ve cevaplarını bu haberde sizler için derledik. 10'a yakın LGS 2019 sorusu yazımızın devamında sizlerle...

LGS 2019 Soruları merak edilmeye başlandı. LGS'ye giren öğrenciler 2019 LGS sınav kitapçığı ve cevap anahtarını merak ediyor. LGS 2019, kimilerine göre kolay sorular iken kimileri de soruları zor buldu. Öyle ki öğrencilerin birçoğu Sözel bölümdeki soruların örnek sorulardan daha kolay olduğunu belirtirken, kimileri sayısal bölümün daha kolay olduğunu dile getirdi. Bazı öğrenciler ise LGS sorularının zorluğundan dert yandı.

LGS 2. OTURUM SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

LGS 2019 MAT - TÜRKÇE - GEOMETRİ - DİN - FEN SORU VE CEVAPLARI




2019 LGS SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI MI?

2019 LGS sınav soruları MEB tarafından henüz açıklanmadı. Resmi olarak LGS kitapçığının 2 Haziran Pazar günü öğle saatlerinde açıklanması ve sınav soruları ile cevap anahtarına erişim sağlanması bekleniyor. Ancak sınava giren binlerce öğrenci sınav sorularını açıklamaya ve tartışmaya başladı. Birazdan bu sayfadan 2019 LGS sınav sorularını özellikle LGS Türkçe, LGS Matematik, LGS Fen ve LGS Tarih sorularını ve cevaplarını açıklayacağız.

Lgs sınav soruları ve cevap anahtarının takipçisiyiz. En kısa sürede sizlerler LGS sınav sorularını ve cevap anahtarını paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR