Latince adı Theria Türkçe adı doğuran memeliler olan biyolojik alt sınıfın Azerbaycan dilindeki adı nedir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması 22 Haziran Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekranda. Sorulan bir soru kafaları karıştırdı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının izleyicileri bu sorunun cevabını araştırıyor. Latince adı Theria Türkçe adı doğuran memeliler olan biyolojik alt sınıfın Azerbaycan dili.

Latince adı Theria Türkçe adı doğuran memeliler olan biyolojik alt sınıfın Azerbaycan dilindeki adı nedir?
Yayın Tarihi: 22.06.2019 22:09:00

Kim Milyoner Olmak İster yarışması ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara geliyor. 22 Haziran Cumartesi günü Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bir soru yarışmacının ve izleyicilerin kafasını karıştırdı ve merak uyandırdı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bu sorunun doğru cevabı araştırılıyor.

Kim Milyoner Olmak İster'de 125 bin TL'lik soruya gelen yarışmacı, soruya doğru cevabı verebilecek mi? Latince adı Theria Türkçe adı doğuran memeliler olan biyolojik alt sınıfın Azerbaycan dilindeki adı nedir?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SORUNUN DOĞRU CEVABI NE?

22 Haziran Cumartesi akşamı ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan .Latince adı Theria Türkçe adı doğuran memeliler olan biyolojik alt sınıfın Azerbaycan dilindeki adı nedir?.. sorusunun doğru cevabı birazdan sizlerle paylaşılacak. Yarışmacı, şu anda soruyu anlamaya ve doğru cevabı bulmaya çalışıyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR