La Casa de papel 4. Sezon ne zaman başlayacak

Netflix'in fenomen soygun dizisi La Casa de Papel 3. sezonu yayınlandı. La Casa de Papel izleyicileri merakla 4. sezonu bekliyor. La Casa de Papel 4. sezon olacak mı? La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak yayınlanacak? Soruları soruluyor. Bu soruların yanıtını sizler için hazırladık...

La Casa de papel 4. Sezon ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 30.07.2019 17:22:00

Netflix platformunda yayınlanan İspanyol soygun dizisi La Casa de Papel heyecan dolu yeni bölümleriyle yayınlandı. La Casa de Papel 3. sezonun ardından gözler La Casa de Papel 4. sezona çevrildi. Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa de Papel'in 4. sezonu ne zaman başlayacak? La Casa de Papel 4. sezon olacak mı? Soruları yanıt arıyor.

8 bölümlük 3. sezonuyla nefes kesen La Casa de Papel dizisi, hayranlarını ekran başına kilitledi! Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel dizisi, 3. Sezonda İspanya Kraliyet Darphanesi soygununun ardından soygunu yapan ekibin kaçması ancak hemen ardından Rio'nun yakalanmasıyla yeni bir maceraya atılmasını konu aldı! La Casa de Papel'in yönetmeni, 4. sezona dair ipuçlarını da verdi.

La Casa de Papel 4. Sezon Olacak mı?


Kimileri La Casa de Papel'in 3. sezonuyla sona ereceğini söylese de La Casa de Papel'in 4.sezonu da Netflix'te yayınlanacak! La Casa de Papel'in yönetmeni Jesus Colmenar, Netflix ile 4. sezon için anlaşmanın çoktan imzalandığını açıkladı.

La Casa de Papel 4. sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

19 Temmuz'da 3. sezonuyla Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel dizisinin 4. sezonu da onay aldı. İspanyol yapımı fenomen soygun dizisi La Casa de Papel 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. La Casa de Papel 4. sezonun ne zaman başlayacağı ise şuan için bir muamma. 

Basın toplantısı düzenleyen yönetmen Colmenar, 4. sezonla ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağını aktarmıştı. Tahminlere göre La Casa de Papel 4. sezonu, 2020 yılı Mart-Nisan aylarında yayınlanabilir. La Casa de Papel izleyicileri, geçtiğimiz sezonu tam 1 yıl beklemişti. 4. sezonun da bir dahaki yılın yarısına doğru yetişmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR