La casa da papel 4. Sezon ne zaman başlayacak? Kimler öldü kimler yaşıyor

La Casa de Papel'in 4. sezonu ne zaman başlayacak? Netflix La Casa de PAPEL 4. sezon yayın tarihi araştırılıyor. La Casa de Papel'in yayınlanan son sezonunun ardından gözler yeni sezonda. La Casa de Papel'de kimler öldü kimler yaşıyor? 4. sezonda neler olacak? Sizler için hazırladık...

La casa da papel 4. Sezon ne zaman başlayacak? Kimler öldü kimler yaşıyor
Yayın Tarihi: 25.07.2019 10:28:00

Netflix'in dünya çapında sevilen ve milyonlarca izlenen dizisi La Casa de Papel'in 4. sezonu olacak mı? Dizi severler, 19 Temmuz günü yayınlanan La Casa de Papel 3. sezonun ardından gözlerini yeni sezona çevirdi. La Casa de Papel 4. sezon ne zaman başlayacak? La Casa de Papel 4. sezon yayın tarihi merak ediliyor. Heyacan dolu geçen 3. sezonda kimler öldü/kimler yaşıyor? Yeni sezonda hangi karakterler olacak? Bu sorular da araştırılıyor.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON OLACAK MI? 4. SEZON KARAKTERLERİ

La Casa de Papel 4. sezonla ilgili dizinin yönetmeni Jesus Colmenar açıklama yaptı. La Casa de Papel tutkunlarını heyecanlandıran açıklamada, La Casa de Papel'in 4. sezonunun kesin olarak yayınlanacağı belirtildi. İspanyol yapımı "soygun" dizisi La Casa de Papel, heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle 4. sezonu da Netflix'te olacak.

La Casa de Papel 3. sezonda diziye Türkiye'nin başkenti "Ankara" da dahil oldu! Öte yandan La Casa de Papel 4. sezonda İstanbul karakterinin de yer alabileceği konuşuluyor. 


LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa de Papel tutkunları, heyecanla La Casa de Papel 4. sezon bölümlerinin yayınlanmasını bekliyor. La Casa de Papel dizisinin 3. sezonu için 2. sezonun bitiminin ardından tam 1 yıl beklenmişti. La Casa de Papel 4. sezonunun tarihi henüz netleşmedi ancak uzunca bir süre sonra yayınlanması bekleniyor.

LA CASA DE PAPEL KİMLER ÖLDÜ KİMLER YAŞIYOR?

La Casa de Papel dizisi yeni sezonunda Palermo, Marsilya, Bogota, Lizbon ve Ankara karakterleri diziye dahil oldu. Öte yandan Berlin karakterinin öldüğü sanılırken tanıtımda Berlin karakterinin gözükmesi heyecan yaratmıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR