Kuzgun'un çocukken yaşadıkları Dila dahil herkesi darmadağın etti

Star TV'nin geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan dizisi Kuzgun 20 Şubat akşamı 2. bölümüyle ekranlara geldi. Kuzgun'un çocukken başına gelenlerin ortaya çıktığı 2. bölüm ise herkesi darmadağın etti. İşte Kuzgun'un başına gelen o vahim olay...

Kuzgun'un çocukken yaşadıkları Dila dahil herkesi darmadağın etti
Yayın Tarihi: 21.02.2019 01:16:00

Başrollerini Burcu Biricik ve Barış Arduç'un paylaştığı Kuzgun dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Kuzgun'un kimliğinin iyice ifşa olduğu Kuzgun 2. bölümde geçmişe gidilen sahneler herkesin içini yaktı.

Kuzgun'un kaçırıldıktan sonra yaşadığı korkunç olayların ortağa çıktığı o anlar başta Dila olmak üzere izleyen herkesin de içini acıttı. İşte Kuzgun'un başına gelen o vahim olay...

Kaçırıldıktan sonra tek başına mücadele etmeye çalışan küçük Kuzgun, köpekleri seven bir adamın kötülük yapacağını düşünmediği için sol böbreğinden olmuştu. Oracıkta ölüme terk edilen Kuzgun polisler tarafından bulununca hayatta kalmıştı.

Dila'nın geçmişi deşmesiyle ortaya çıkan korkunç gerçek Kuzgun 2. bölümü izleyenlere de oldukça ağır geldi.




Küçücük bir çocuğun bunlarla nasıl baş ettiğini düşünen izleyiciler Kuzgun'un intikam isteğini haklı bulmaya başladı.

Kuzgun'un çocukken yaşadığı bu tramva yüzünden bu kadar duygusuz davrandığını düşünen izleyiciler, geçmişin korkunç izlerinin açığa çıkmasıyla adeta yıkıldı. 

Kuzgun 2. bölümde Dila'nın bulduğu belgelerle ortaya çıkan bu korkunç gerçek şüphesiz Kuzgun'un hayatını değiştirmişti.

İşte Dila'nın Kuzgun'un başına gelenleri öğrendiği o an:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR