Kuzgun yeni sezon fragmanı olay yarattı! Kuzgun 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu

Star TV'nin çok sevilen dizisi Kuzgun'un 2. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Onur Saylak'ın da yer aldığı fragman izleyenleri şaşkına çevirdi. Herkes Kuzgun yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

Kuzgun yeni sezon fragmanı olay yarattı! Kuzgun 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu
Yayın Tarihi: 30.08.2019 09:29:00

Star TV'nin Ay Yapım imzalı çarşamba dizisi Kuzgun 2. sezonu büyük bir heyecanla bekleniyordu. Hazırlıkları tüm hızıyla devam Kuzgun 2. sezondan ilk tanıtım yayınlandı. Hal böyle olunca Kuzgun yeni sezon ne zaman başlayacak? çok merak edildi. Biz de sizler için merak ettiğiniz her şeyi detaylarıyla ele aldık.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı dizinin yeni sezonuna Onur Saylak da dahil oldu. Dizinin yüzünü göremediğimiz Ferman Toprak karakterini canlandıracağı ortaya çıkan Saylak, yeni sezon tanıtımında bomba etkisi yarattı. 



Çünkü tanıtımda Kuzgun ve Dila birbirlerine aşkla bakarken, Ferman'ın gelip Dila'yı alıp gitmesi, ikilinin arasına Ferman'ın gireceğinin sinyallerini verdi. 

Çok anlaşılır olmasa da tanıtımla çok heyecanlanan izleyiciler ise yeni sezonda hikayenin daha iyi anlatılacağını düşündüklerini sosyal medyadan dile getirdiler.

KUZGUN 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Bu konuyla ilgili tanıtımda bir tarih verilmedi ancak Kuzgun 18 Eylül çarşamba günü ekranlara geri dönebilir. 

İşte Kuzgun dizisinin yeni sezon ilk tanıtımı:



KUZGUN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Babasının intikamını almak için Behram’ın peşine düşen Dila onu öldürmekte kararlıydı. Kendini ve kardeşini korumak isteyen Ali ise Behram ile anlaşma yaparak Meryem’i kaçırdı. Duruma uyanan Kuzgun ise tuzağa düşmedi ve annesini sağ salim kurtardı. Fakat bunu Behram’ın yaptırdığını da öğrendi.

Kuzgun Behram'ı vurdu

Dila Behram’ın karşısına intikamı için dikilirken, Kuzgun zamanında yetişti. Dila’nın elini kana bulamasını istemeyen Kuzgun dikkatini dağıtmak için ona silah doğrulttu. Ardından annesinin hayatına kast eden Behram’ın yani dedesini kendi elleriyle öldürdü. Artık bu durumun içinde yer almak istemeyen Dila ise elindeki silahı kalbine doğrulttu.

Dila intihar etti

Onu durdurmaya çalışan Kuzgun yalvarırken, Dila’ya ilk kez onu çok sevdiğini bunu yapacaksa kendisini de vurması gerektiğini söyledi. Duyduklarıyla rahatlayan Dila ise Kuzgun’a “Seni kalbinden vuracağım demiştim” diyerek kalbine ateş etti.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR