Kuzgun dizisine Ahmet Varlı dahil oldu! Peki Ahmet Varlı kimdir

Star TV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Kuzgun'a Ahmet Varlı dahil oldu. Gerek hikayesi gerek oyuncularıyla çok beğenilen diziye son olarak Ahmet Varlı dahil oldu. Peki Ahmet Varlı kimdir? İşte detaylar...

Kuzgun dizisine Ahmet Varlı dahil oldu! Peki Ahmet Varlı kimdir
Yayın Tarihi: 22.02.2019 16:40:00

Başrollerini Burcu Biricik ve Barış Arduç'un paylaştığı Kuzgun dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu.

Star TV'nin çok sevilen dizisi Kuzgun'a Ahmet Varlı dahil oldu. Peki Ahmet Varlı kimdir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisine sevilen oyuncu Ahmet Varlı dahil oldu. Peki Ahmet Varlı kimdir?

Son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde Ahmet karakterine hayat veren Ahmet Varlı artık Kuzgun dizisinin kadrosunda. Peki Ahmet Varlı kimdir?

Kuzgun dizisinde Şeref'in oğlu Bora karakterine hayat verecek Ahmet Varlı'nın performansı heyecanla bekleniyor. Peki Ahmet Varlı kimdir? İşte Ahmet Varlı'nın bilinmeyenleri...




Peki Ahmet Varlı kimdir?

Ahmet Varlı, 1984 yılında Trabzon’da doğmuştur. Eğitimini Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Ahmet Varlı, ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında rol aldığı Doktorlar dizisi ile yaşamış; Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Yerden Yüksek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Benim İçin Üzülme ve Yılanların Öcü dizilerinde rol almıştır.

Ahmet Varlı, son olarak ATV'de ekranlara gelen Kanatsız Kuşlar dizisinde Ahmet karakterine hayat vermiştir.

Ahmet Varlı şimdi de Kuzgun dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ahmet Varlı, Kuzgun dizisinde Şeref'in oğlu Bora karakterine hayat verecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR