Kuzgun dizisi beğenildi mi? İşte Kuzgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Kuzgun dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça zorlu bir günde ekranlara gelen Kuzgun fena bir ivme yakalamadı. Peki Kuzgun dizisi beğenildi mi? İşte Kuzgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...

Kuzgun dizisi beğenildi mi? İşte Kuzgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar
Yayın Tarihi: 14.02.2019 14:44:00

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Kuzgun dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Kuzgun dizisi beğenildi mi? İşte Kuzgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi dün akşam başladı. Peki Kuzgun dizisi beğenildi mi?

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun dizisinin kadrosunda Hatice Aslan, Levent Ülgen, Bahar Kerimoğlu, İpek Erdem, Caner Şahin, Aytek Şahan, Ahsen Eroğlu,Baran Akbulut, Erdal Küçükkömürcü, Haydar Köyel ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Peki Kuzgun dizisi beğenildi mi? İşte Kuzgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...​



Özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi oldukça başarılı ve reyting rekortmeni dizilerle reyting yarışına giren Kuzgun dizisi, geçtiğimiz hafta Fox TV'de başlayan Vurgun dizisinin de en büyük rakiplerinden biriydi. Ancak buna rağmen Kuzgun dizisi fena bir ivme yakalamadı. Peki Kuzgun dizisi beğenildi mi?


Kuzgun dizisinin 1. bölümüne izleyiciler oldukça iyi tepkiler verdi. Özellikle Dila ve Kuzgun karakterlerine hayat veren Barış Arduç ve Burcu Biricik'i birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, Kuzgun dizisinin Çarşamba akşamları için güzel bir alternatif oluşturduğunu düşünüyor.

Öte yandan Barış Arduç'un Kuzgun karakteriyle çok güzel bütünleştiğini düşünen izleyiciler, yakışıklı oyuncuyu yıllar sonra ekranlarda görmekten çok memnun...



Kuzgun 1. bölümde neler yaşandı?

Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.

Yusuf’un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç çocuğu, hayatlarını en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin, acının, öfkenin ve mücadelenin içine düşecektir. Kuzgun’un sır gibi kayboluşu, Dila’yı derinden etkiler. Dila sadece en yakın arkadaşını değil, çocukluk aşkını da kaybetmiştir. Dila’nın çocuk kalbinde Kuzgun asla iyileşmeyecek bir yara olarak kalacaktır.

Aradan yirmi yıl geçmiştir. Dila yıllar önce okumak için gittiği Londra’dan temelli olarak dönmüştür. Kuzgun ise Nevşehir’de korumalık yapmaktadır. Kuzgun’a çalıştığı yerde verilen yeni görev, çocukluk aşkı Dila’yı korumaktır. Dila ile Kuzgun’un bu karşılaşması Nevşehir’den İstanbul’a uzanacaktır. Kuzgun çocukluğunun çalındığı şehre geri döndüğünde, sadece Dila’nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.

Kuzgun 2. bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı Star TV'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR