Kuzgun 2. bölüm reytingleri adeta uçtu! Sen Anlat Karadeniz bile gerisinde kaldı

Star TV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Kuzgun dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan 2. bölümüyle reytingleri adeta uçan Kuzgun, 20 Şubat reytinglerinde Sen Anlat Karadeniz'i bile geçti. İşte detaylar...

Kuzgun 2. bölüm reytingleri adeta uçtu! Sen Anlat Karadeniz bile gerisinde kaldı
Yayın Tarihi: 21.02.2019 11:10:00

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Kuzgun dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. 2. bölüm reytingleriyle adeta şaha kalkan Kuzgun dizisi zorlu rakibi Sen Anlat Karadeniz'i bile gerisinde bıraktı. İşte detaylar...

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi dün akşam ekranlara gelen 2. bölümüyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Reytingleri de bir hayli yükselen Kuzgun dizisi büyük bir başarıya imza attı.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun dizisinin kadrosunda Hatice Aslan, Levent Ülgen, Bahar Kerimoğlu, İpek Erdem, Caner Şahin, Aytek Şahan, Ahsen Eroğlu,Baran Akbulut, Erdal Küçükkömürcü, Haydar Köyel ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimler de yer alıyor.



Kuzgun 2. bölüm reytingleriyle adeta şaha kalktı

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ilk bölümüyle Kuzgun dizisi, Total'de 3,54 reytingle 13. sırada yer alırken; AB'de 3,72 reytingle 8. sırada yer almıştı.

Ancak Kuzgun dizisi 2. bölümüyle müthiş bir ivme yakaladı adeta şaha kalktı. Olayların hızlı hızlı ilerlemesini çok beğenen izleyiciler Kuzgun dizisinin gerek oyunculukları gerek konusuyla harika olduğunu düşünüyor.


Özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi oldukça başarılı ve reyting rekortmeni dizilerle reyting yarışına giren Kuzgun dizisi, Fox TV'de başlayan yeni dizi Vurgun'un da en büyük rakiplerinden biriydi. 

Buna rağmen çok başarılı bir ivme yakalayan Kuzgun 2. bölümüyle; Total'de 5,05 reytingle 6.sırada yer alırken, AB'de 4,95 reytingle 4. sırada yer aldı. Hatta AB grubunda Kuzgun dizisi 2. bölümüyle güçlü rakibi Sen Anlat Karadeniz'i bile geride bıraktı. 



Kuzgun 2. bölümde neler yaşandı?

Dila, Kuzgun’u eve geçirdikten sonra karşısında ansızın Meryem’i bulur. Meryem, yıllarca içinde biriktirdiği duygularıyla Dila’yla sarsıcı bir yüzleşme yaşar.Kuzgun’a karşı kendisini suçlu ve borçlu hisseden, geçen onca zamana karşı vicdan azabı hiç dinmeyen Dila, Kuzgun’un geri dönüşüyle hayatında yeni bir dönem aralar. Dila, Kuzgun’un geçmişine dair bilgi sahibi oldukça kalbindeki yara daha derinleşir. Dila’nın Kuzgun’a atacağı adımlar, Kuzgun’un içinde farklı yankılar bulacaktır. Meryem’le Kuzgun yıllar sonra ilk kez karşılaşırlar. Bu anlarda her ikisi için de zaman duracak ve anne-oğul ilk kez yüz yüze gelecektir. Rıfat’ın mallarının gizli olduğu depolardan biri kundaklanır.

Kuzgun depoyu ateşe vereni yakaladığında hayatının şokunu yaşayacaktır. Kuzgun depoyu yaktıran kişinin ismini öğrendiğinde yeni planını kurar. Rıfat’ın düşmanına doğru adım adım iz sürer.Diğer yanda Rıfat, Ali’yi Dila’ya saldıranları bulması için Nevşehir’e gönderir. Ali’nin Kesik’in ve Kuzgun’un isimlerine ulaşması an meselesidir.Ağabeyinin Nevşehir’e gidişinin altında Kuzgun’a dair şüpheler yattığını fark eden Dila, bütün inancıyla Kuzgun’u korumak için siper olacaktır.

Rıfat, Kuzgun’u şoförü olarak işe alır ama Kuzgun’un yapmayı düşündüğü iş bu değildir. Bunu da Rıfat’a açık açık söyler. Rıfat, Kuzgun’a kendisini ispat etmesi için bir görev verir. Bu öylesine can yakacak bir iştir ki, Kuzgun her ne kadar hayatta tek tabanca olduğunu söylese de, bilmeden bir kurban vermesi gerekecektir.

Kuzgun 3. bölümüyle 27 Şubat Çarşamba akşamı Star TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR