Kuzey Yıldızı dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu ve konusu

Show TV'nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Kuzey Yıldızı, Ersoy Güler imzası taşıyor. Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu olan Kuzey Yıldızı dizisinin konusu ne? Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak? merak ediliyor. İşte yeni dizi Kuzey Yıldızı ile ilgili merak ettiğiniz her şey...

Kuzey Yıldızı dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu ve konusu
Yayın Tarihi: 6.08.2019 14:23:00

Show TV'nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı oyuncuları kimler konusu nedir? Kuzey Yıldızı nerede çekiliyor? Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak? gibi konular çok merak ediliyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği Kuzey Yıldızı; Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve heyecan dolu bir şekilde ekranlara getirecek.

Geçtiğimiz hafta çekimleri Ordu'da başlayan Kuzey Yıldızı, bölge halkının da şimdiden dikkatini çekiyor. Karadeniz insanının inatçılığını oldukça başarılı bir şekilde yansıtacak dizide imkansız bir aşk öyküsü Ordu'nun eşsiz manzarasıyla yeni sezonda ekranlarda olacak.



Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak?

Henüz yayın tarihi belli olmayan ancak çekimleri tüm hızıyla devam eden Kuzey Yıldızı, tüm yeni diziler gibi sezon başlamadan 1 ya da 2 hafta önce başlayacaktır. Yani bir tarih tahmin etmemiz gerekiyorsa heyecanla beklenen dizi eylül ayının ilk haftasında Show ekranlarında yerini alacaktır.

Neredeyse her günü boş olan Show TV tahminlerimize göre Kuzey Yıldızı'nı ya perşembe ya pazar akşamı yayınlayacaktır. Prime time dizisi olarak yayınlanacak Kuzey Yıldızı günü ne olursa olsun saat 20:00'de ekranlara gelecek. 

Öte yandan diziyle ilgili merak edilen bir diğer detay ise Kuzey Yıldızı'nın oyuncuları ve karakterleri oldu. Diziyi şimdiden bekleyen izleyiciler Kuzey Yıldızı oyuncuları kimler? Hangi karakterlere hayat verecekler? sorularına yanıt aramaya başladı. 




Kuzey Yıldızı oyuncuları ve karakterleri

Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Kuzey Yıldızı'nın kadrosunda Gizem Güneş, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Zeynep Kankonde, Ecem Çalhan, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can, Mert Yavuzcan, Yasemin Hadivent, İnan Yılmaz, Emrah Özdilek, Can Kızıltuğ, Özgün Karaman, Şükrü Üçüncü ve Meltem Tüzüner gibi isimler de rol alıyor. 

İşte Kuzey yıldızı kadrosunda yer alan tüm isimler ve karakterlerinin tam listesi:
- İsmail Demirci (Kuzey)
- Aslıhan Güner (Yıldız)
- Gizem Güneş (Feride)
- Aslıhan Kapanşahin (Mine)
- Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe)
- Hüseyin Soysalan (Şeref)
- Uğur Demirpehlivan (Emine)
- Zeynep Kankonde (Pembe)
- Ecem Çalhan (Kamer)
- Cezmi Baskın (Yaşar)
- Ferda Kaynar (Hanife)
- Toygan Avanoğlu (Sefer)
- Merve Şen (Nahide)
- Burak Can (Poyraz)
- Mert Yavuzcan (Çetin)
- Yasemin Hadivent (Fadime)
- İnan Yılmaz (Ruhi)
Emrah Özdilek (Dr. Cihan)
Can Kızıltuğ (Şoför Osman)
Özgün Karaman (Ömer),
Şükrü Üçüncü (Cemal)
Meltem Tüzüner (Esma)



Kuzey Yıldızı dizisinin konusu ne?

Çekimleri 28 Temmuz'da başlayan Kuzey Yıldızı dizisinde 3 kızıyla birlikte memleketi Ordu'ya dönen Kuzey'in renkli hikayesi anlatılacak. 

Çocukken birbirlerine aşık olan hatta nişanlanan Kuzey ve Yıldız, Kuzey'in üniversite için İstanbul'a gitmesiyle ayrı düşmüştür. Yıldız evlenmemiş hayatına Ordu'da devam ederken, Kuzey İstanbul'da başka biriyle evlenmiş hatta 3 kız babası olmuştur. Ancak 20 yıl sonra eşi kendini terk edince beş parasız Ordu'ya geri dönmüştür. Tabi artık burada bir ailesi de yoktur çünkü evliliği yüzünden ailesi onu reddetmiştir. Tabi tek sorun bu da değildir çünkü Yıldız da onun bir şey olmamış gibi geri dönmesinden rahatsızdır. 

Kuzey Yıldızı yeni sezonda Show TV ekranlarında...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR