Kutsi Evlilik Yolundaki İlk Adımı Atarak Sevgilisi Feyza Çıpa İle Nişanlandı

Romantik şarkıların önemli isimlerinden şarkıcı Kutsi uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Feyza Çıpa ile nişanlandı.

Kutsi Evlilik Yolundaki İlk Adımı Atarak Sevgilisi Feyza Çıpa İle Nişanlandı
Yayın Tarihi: 3.12.2017 22:50:00

Şarkıcı Kutsi ve oyuncu sevgilisi Feyza Çıpa evlilik yolunda ilk adımı attı. Eylül ayında 5 günlük bir ayrılık yaşadıktan sonra tekrar barışan Kutsi ve Feyza Çıpa çiftinin nişan töreni dün akşam gerçekleşti.

Nişanın yapıldığı mekanın beyaz balonlarla süsleten ünlü çiftin, nişan pastasındaki altın detaylar da gözden kaçmadı.

Gelin olmaya hazırlanan Feyza Çıpa, nişan için seçtiği beyaz elbisesiyle adeta gelinlik provası yaptı.Çiftin bu özel gününe ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Geceden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı.

Sevgisinin Gözlerine Bakarak Şarkı Söyledi


Romanti şarkı denince akla gelen ilk isimlerden olan kutsi nişanlısı Feyza Çıpa'nin gözlerinin içine bakarak aşk şarkıları söyledi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması büyük beğeni toplandı.

Kutsi'nin Nişanlısı ve Müstakbel Eşi Feyza Çıpa Kimdir?

24 Mayıs 1985 yılında İstanbul’da doğan Feyza Çıpa, İkizler burcudur. Tam bir İkizler kadını olduğunu ve burcunun tüm özelliklerini taşıdığını belirten Feyza Çıpa çocukluğundan beri hep boyu uzun bir kız olduğunu belirtiyor. Uzun boyu ve düzgün fiziği sayesinde küçüklük yıllarından beri ajansların markajında olmasına rağmen ajanslarla bir iş birlikteliği olmayan güzel oyuncu MissTurkey 2007 Türkiye 3.güzelidir. Siyah uzun saçlarıyla ünlenen Feyza Çıpa kahverengi gözlüdür. Ailesi hakkında çok fazla bilgi mevcut değildir.

Feyza Çıpa lise eğitimini İstanbul Bahçelievler Lisesi’nde tamamlamış, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yapmıştır. (açık öğretim) Eğitimleri arasında Başkent İletişim Bilimleri Akademisi de bulunmaktadır. Televizyon kariyerine Baba Ocağı adlı diziyle merhaba diyen Feyza Çıpa 2007 yılında Arka Sıradakiler adlı dizideki rolüyle büyük beğeni topladı. Ardından çeşitli klipler ve 2010’da Çarkıfelek programlarında yer aldı. Halen şehir tiyatrolarında çeşitli oyunların yapımlarında da yer alan Feyza Çıpa 2012 yılında Huzur Sokağı çekimlerinde tanıştığı Kutsi’yle beraber olup, yakın zamanda evlenmeleri beklenmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR