Kutsal Damacana filmi nerede çekildi? Kutsal Damacana Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kutsal Damaca serisinin ilk filmi nerede çekildi? Kutsal Damacana filmi oyuncu kadrosu, oyuncuları araştırılıyor. Kutsal Damacana filmi konusu ne? Sizler için araştırdık...

Kutsal Damacana filmi nerede çekildi? Kutsal Damacana Oyuncu Kadrosu ve Konusu
Yayın Tarihi: 18.06.2019 15:32:00

Bu akşam saat 21.00'da televizyonda izleyicisiyle buluşacak olan Kutsal Damacana filmi, film severler tarafından araştırılmaya başlandı. Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kutsal Damacana filmi, 2007 yılında vizyona girip büyük dikkat çekmişti. Gişede umduğunu bulamasa da sosyal medyada fenomen hale gelen Kutsal Damacana filminin nerede çekildiğini, konusunu ve oyuncu kadrosunu hazırladık.

Başrollerinde Şafak Sezer ile Eyşan Özhim'in yer aldığı Kutsal Damacana filmi'nin senaryosunu Ahmet Yılmaz yazdı. Filmin yönetmeni de Kamil Aydın. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen daha devam filmleriyle fenomen bir film serisi haline gelen Kutsal Damacana, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

KUTSAL DAMACANA FİLMİ KONUSU NE?


Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kutsal Damacana filmi, para kotarmak için papazlığa soyunan, ancak böyle bir meziyeti olmayan çakma papazın kahkaka ve komedi dolu heyecanlı macerasını anlatıyor. Özel efektleri, heyecanlı sahneleri ile dikkat çeken Kutsal Damacana filmi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Eyşan Özhim, Settar Tanrıöğen, Yıldırım Memişoğlu, Erdal Tosun, Büşra Pekin, Ersin Korkut ve Berivan Karaman ile ünlü komedyen Şafak Sezer, Kutsal Damacana filminin oyuncu kadrosunda yer alıyorlar.

KUTSAL DAMACANA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kutsal Damacana filminin tüm sahneleri Türkiye'de İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekildi. Kutsal Damacana sahneleri için İstanbul'un birçok semtinde setler kurulmuştu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR