Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın son hali nasıl

Bir dönem ekranların aranan ismi olan Kuşum Aydın geçirdiği estetik ameliyatlar sonrasında tanınmaz hale gelmiş ve televizyon kariyeri bitmişti. Bir süredir ortalarda görünmeyen Kuşum Aydın bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Peki Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın son hali nasıl?

Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın son hali nasıl
Yayın Tarihi: 25.09.2019 11:02:00

Kanal D'de hafta içi her gün ekranlara gelen magazin programı 2. Sayfa'ya bugün Kuşum Aydın konuk oldu. "Beni işimden ettiler" diyerek tartışmaların fitilini ateşleyen Kuşum Aydın kimdir çok merak edildi. Bir dönem ekranların aranan ismi olan Aydın, geçirdiği estetik ameliyatlar sonrasında tanınmaz hale gelmiş ve televizyon kariyeri bitmişti. Peki Kuşum Aydın son hali nasıl görünüyor? İşte detaylar...



KUŞUM AYDIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA 


Gerçek adı Muharrem Aydın Uğurlular olan Kuşum Aydın, 1 Temmuz 1966 yılında doğmuştur. 1998 yılında çıkardığı Mutlu Yıllar Kuşum adlı albümünün ardından Kuşum Aydın lakabını almıştır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Sanat Bölümü mezunu olan Aydın Uğurlular müzik üzerine kariyer yapmak istedi. 

Müzik hayatına vokallik yaparak adım atan Kuşum Aydın ardından gece kulüplerinde sahne almaya başladı. Ardından televizyon dünyasına da adım atan Aydın, yaptığı sabah ve gündüz kuşağı programlarıyla popülerliğini iyice arttırdı. Kariyerinin zirvesindeyken yaptırdığı sayısız estetik operasoynla tanınmaz hale gelen Kuşum Aydın ne yazık ki tırmandığı basamakları birer birer inmeye başladı.

2008 yılında Almanya'da evlendiği Tülay Çakır ile 2013 yılında sessiz sedasız boşanan Aydın, sonrasında bir evlilik yapmadı. 

"BENİ İŞİMDEN ETTİLER"

Bir süre yurt dışına giden ve yaklaşık 10 yıl önce geri dönen Kuşum Aydın, bu süreçte tüm işlerini kaybettiğini bugün 2. Sayfa programında anlattı. Dostum dediği insanların arkasından iş çevirdiğini ve onu piyasadan silmek için uğraştığını söyleyen Aydın, "Beni işimden ettiler" dedi. Son bir iki yıldır toparladığını söyleyen Kuşum Aydın, içkisi kumarı olmadığı için maddi sıkıntı çekmediğini de dile getirdi. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR