Kuruluş Osman fragman yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Kuruluş Osman dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Burak Özçivit'in tüm heybetiyle ışık gibi parladığı tanıtım herkesten tam not aldı. Peki Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Kuruluş Osman fragman yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?
Yayın Tarihi: 9.10.2019 21:46:00

Herkesin aylardır beklediği Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz 5 sezon boyunca her çarşamba ekranlara damgasını vuran Diriliş serisinin devamı olan Kuruluş Osman, ATV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Bugün yayınlanan ilk fragmanında Burak Özçivit'in tek başına yer aldığı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak çok merak edildi. İşte detaylar...

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit ve Özge Törer yer alırken, kadroda agıp Savaş, Cengiz Coşkun gibi isimler de bulunuyor.

Kuruluş Osman ilk fragmanda da Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e öğüdünden kesitler kullanıldı. Osman Gazi'ye hayat veren Burak Özçivit'in tek başına yer aldığı tanıtım şimdiden heyecanı katladı.


 
KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Bugün yayınlanan ilk tanıtımında herhangi bir yayın tarihi verilmeyen Kuruluş Osman dizisinin ne zaman başlayacağını bilemiyoruz. Ancak büyük bir heyecanla beklenen dizi ekim sonu başlayabilir. 

Kuruluş Osman yakında ATV'de...

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisi İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva'da bulunan platoda çekiliyor. Platoda devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler büyük bir titizlikle inşa edildi. Dizinin setinde ise 1500 kişi çalışıyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR