Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kurşun oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor

Fox TV'nin kadrosuyla ve hikayesiyle çok merak edilen yeni dönem dizisi Kurşun'un yayın tarihi belli oldu.Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Kurşun ne zaman başlıyor?Kurşun dizisinin oyuncuları kimler? çok merak ediliyor. İşte heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi

Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kurşun oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor
Yayın Tarihi: 26.09.2019 23:14:00

Fox TV'nin merakla beklenen dizisi Kurşun'un yayın tarihi belli oldu. Yapımını Most Production'un üstlendiği dizi daha tanıtımlarıyla çok dikkat çekti. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuyla da herkesi büyüleyen Kurşun dizisinin oyuncuları kimler? Kurşun ne zaman başlayacak hangi gün yayınlanacak? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

Yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel'in oturduğu dizinin senaryosunu  Kerem Deren, Çisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar kaleme alıyor.

Çarpıcı bir hikaye ile izleyenleri ekran başına kitleyecek dizi; 1970'li yıllarda adalet arayan Savcı Orhan Atmaca ve hem hırslı hem de kalemine çok güvenen Leyla Devrim'in yer altı dünyasına karşı birlikte verdikleri mücadeleyi anlatacak. Peki Kurşun yayın tarihi açıklandı mı?



KURŞUN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Birçok ünlü ismi bir araya getiren Kurşun dizisi, 23 Ekim çrşamba akşamı saat 20:00'de Fox ekranlarında olacak. Afili Aşk, Kuzgun, Diriliş Osman, Sen Anlat Karadeniz gibi iddialı projelerle reyting mücadelesine girecek olan Kurşun eğer beğenilirse çarşamba akşamının kaderini değiştirebilir. 



KURŞUN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı dizide Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor. 

Kurşun'un Savcı Orhan Atmaca'sına Engin Altan Düzyatan hayat verirken, gazeteci Leyla Devrim'e de Burçin Terzioğlu hayat verecek.

Kurşun ilk bölümüyle 23 Ekim Çarşamba akşamı Fox TV'de...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR