Kurşun dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu! İşte Engin Altan Düzyatan'ın partneri olan isim

Fox TV'nin yeni sezon için hazırladığı Kurşun dizisinin kadın başrol oyuncusu bir türlü bulunamıyordu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın rol alacağı dizide yakışıklı oyuncunun partneri bugün belli oldu. Haliyle Kurşun dizisinin kadın başrol oyuncusu kim oldu çok merak ediliyor. İşte o güzel oyuncu

Kurşun dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu! İşte Engin Altan Düzyatan'ın partneri olan isim
Yayın Tarihi: 9.08.2019 10:59:00

yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Fox TV, yeni dizilerini birer birer duyurmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılığını Most Prodüksiyon'un üstlendiği Kurşun dizisini duyuran Fox büyük bir heyecan yarattı. 

Son beş yıldır Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olacağı Kurşun dizisinde başarılı oyuncunun partneri bir türlü bulunamamıştı. İşte o ismin kim olduğu bugün açıklandı.



KURŞUN'UN KADIN BAŞROL OYUNCUSU BURÇİN TERZİOĞLU OLDU!


Daha önce Ezel, Merhamet, Poyraz Karayel ve son olarak Netflix'in Hakan Muhafız dizisinde boy gösteren Burçin Terzioğlu şimdilik adı Kurşun olarak anılan dizinin kadın başrol oyuncusu oldu.

Dizide Engin Altan Düzyatan'la partner olacak olan Burçin Terzioğlu, Kurşun'un cesur gazetecisi Leyla olarak ekranlarda olacak.

1970’li yıllarda Türkiye’de yaşamış efsanevi bir savcının hayatını anlatacak olan dizide tüm siyasi zorluklara karşı yaşanılan Orhan Kurşun ve gazeteci Leyla arasındaki aşk ele alınacak.

Kurşun yeni sezonda Fox TV ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR