Kurban Bayramında hangi diziler ekranlarda olmayacak? Diziler neden yayınlanmıyor

Kurban Bayramı yaklaşırken izleyicilerin aklındaki sorulardan biri de yaz dizlerinin ara verip vermeyeceği oldu. Birbirlerinden iddialı yaz dizilerini takip eden herkes Kurban Bayramı'nda hangi diziler olmayacak her yerde aramaya başladı. Biz de sizler içim bu konuyu araştırdık bulduk.

Kurban Bayramında hangi diziler ekranlarda olmayacak? Diziler neden yayınlanmıyor
Yayın Tarihi: 7.08.2019 10:08:00

Ramazan Bayramı'nın erken gelişiyle 2018-2019 sezonunda diziler ekranlara erken veda etmişti. Bayram sonrası ise yaz dizileri başlamış ve ekranlar yeniden dolmuştu. Ancak Ağustos ayının gelişi ve Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla izleyiciler dizilerin ekranlara gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı.



Kurban Bayramı'nda hangi diziler olmayacak? 2019

Yani tarihler şu şekilde 10 Ağustos cumartesi günü arefe sonrasındaki 4 gün de yani 11-12-13-14 Ağustos ise Kurban Bayramı tarihleri. İşte tam da bu nedenle ATV'nin pazartesi dizisi Canevim ve salı dizisi Kimse Bilmez önümüzdeki hafta bayram nedeniyle ekranlarda olmayacak. Çarşamba günleri fırtına gibi esen Kanal D dizisi Afili Aşk da 14 Ağustos çarşamba akşamı ekranlarda olmayacaktır. Peki diyeceksiniz ki Kurban Bayramı'nda diziler neden yayınlanmıyor?




Kurban Bayramı'nda diziler niçin yok?

Yaz döneminde bildiğiniz gibi havaların sıcaklığı, tatil telaşesi vs. derken izleyiciler ekranlardan uzak kalıyor. Zaten reytinglerin düşük seyrettiği bu dönemlerde de hele bir de bayram seyran varsa kanallar da yapımcılar da dizileri yayınlamayı tercih etmiyor. Yani bir nevi kanallar dizileri izleyici kitlesini kaybetmesin diye önlem alıyor. 

Üzerinden geçmemiz gerekirse Kurban Bayramı haftasında Canevim, Kimse Bilmez ve Afili Aşk ekranlara gelmeyecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR