Küçük İskender Hastalığı Neydi Neden Öldü? Küçük İskender Hayatını Kaybetti

Ünlü şair Küçük İskender, hayatını kaybetti. Küçük İskender'in hastalığı neydi neden öldü, ne kanseriydi? Kanser hastalığıyla çarpışan Küçük İskender, bu hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Küçük İskender'in hayranları ve okurları ölüm nedenini araştırıyor.

Küçük İskender Hastalığı Neydi Neden Öldü? Küçük İskender Hayatını Kaybetti
Yayın Tarihi: 3.07.2019 11:04:00

Ünlü şair ve Edebiyat insanı Küçük İskender, hayatını kaybetti! Gündeme flaş olarak düşen habere göre, Küçük İskender, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Uzun süredir kanser hastalığı tedavisi gören Küçük İskender'in bünyesi daha fazla bu hastalığa dayanamadı ve hayatını kaybetti. Küçük İskender'in hayranları, Küçük İskender kimdir, nereli? Küçük İskender neden 55 yaşında hayatını kaybetti, hastalığı neydi? Sorularının yanıtnıı araştırıyor.

Küçük İskender takma adıyla Türk Edebiyatı'na büyük eserler kazandıran, gerçek adı Derman İskender Över olan ünlü şair, 55 yaşında hayata veda etti. Çağın en önemli Türk şairleri arasında yer alan Küçük İskender'e geçtiğimiz yıl haziran ayında Kanser hastalığı teşhisi konulmuştu. Paşabahçe Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde yatan Küçük İskender, dün akşam hastalığa yenik düştü ve hayata gözlerini yumdu. 

KÜÇÜK İSKENDER KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ HASTALIĞI NE?

Şiir, roman, deneme, günlük gibi pek çok edebi türde eserler veren, ilk filmi "Ağır Roman" ile oyunculuğa da adım atan küçük İskender'in tam adı Derman İskender Över'dir. 

Geçtiğimiz yıldan bu yana Kanser tedavisi gören ünlü şair, hastalığa yenik düştü ve hayata gözlerini yumdu. Küçük İskender için, 4 Temmuz Perşembe günü Ortaköy Büyük Mecidiye Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR