Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve Oyuncuları

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Küçük Esnaf filminin detayları izleyiciler tarafından merak edildi. Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Küçük Esnaf filminin konusu ne? Küçük Esnaf filminde hangi oyuncular rol alıyor? Bu sorular yanıtı merak ediliyor.

Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve Oyuncuları
Yayın Tarihi: 22.08.2019 14:21:00

2016 yılında vizyona giren yerli komedi Küçük Esnaf filmi bir kez daha televizyonda seyirci karşısına çıkıyor. Küçük Esnaf filmi oyuncuları kimler? Küçük Esnaf filminin konusu ne? Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Bu sorular yanıt arıyor.

İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın başrollerinde yer aldığı Küçük Esnaf filmi, izleyiciler tarafından televizyonda seyredilmeye devam ediyor. Oldukça komik bir film olan Küçük Esnaf filminin detaylarını haberimizin devamında hazırladık...

KÜÇÜK ESNAF FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Küçük Esnaf filminin çekimleri İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva’da gerçekleştirilmiştir.

KÜÇÜK ESNAF FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

İbrahim Büyükak – Berhudar Bakır, Zeynep Koçak – Avukat Ezel, Cengiz Bozkurt – Fahrettin, Cezmi Baskın – Hüseyin, Gupse Özay – Burcu, Ünal Yeter – Salih, Olgun Toker – Oktay, Beyti Engin – Dalyan, Erdal Tosun – Haydar, Kaan Yılmaz – Caner, Hasan Aslan Giray – Taksici, Kadir Polatçı – Bekir veAhmet Arslan – Kamil rolüyle Küçük Esnaf filminde rol alıyorlar.

KÜÇÜK ESNAF FİLMİ KONUSU NE?

Berhüdar, babasından kalan 100 bin TL'lik mafya borcundan dolayı sıkıntıdadır. Üstüne başına inanılması güç şeyler gelir. Bir de sevdiği kızın evlenmesiyle hayatı olanca şoka giren Berhü, tanıştığı avukat Ezel hanımla eğlenceli ve komik bir o kadarda "gerilimli" bir maceraya atılacak! 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR