Kuaförüm Sensin yeni yarışmacılar Adem Ayhan ve Songül Erkuş kimdir? Nereliler

Show TV'nin hafta içi her gün ekranlara gelen yarışması Kuaförüm Sensin'de 2 Eylül pazartesi günü yeni hafta başladı. Geçtiğimiz hafta Mustafa ve Tuna'nın elendiği yarışmaya bu hafta Adem Ayhan ve Songül Erkuş katıldı. Peki Kuaförüm Sensin yeni hafta yarışmacıları Adem ve Songül kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni yarışmacılar Adem Ayhan ve Songül Erkuş kimdir? Nereliler
Yayın Tarihi: 2.09.2019 13:00:00

Show TV'nin çek sevilen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Kuaförüm Sensin'de 2 Eylül pazartesi günü yepyeni bir hafta başladı. Her gün farklı konseptte saç ve makyajın yapıldığı programda kıyasıya bir rekabet seyrederken, her hafta en düşük puanı alan yarışmacı eleniyor. Geçtiğimiz hafta da aldıkları 55 puanla Mustafa ve Tuna yarışmaya veda etti. E haliyle 101. bölümde programa yeni bir kuaför ekibi geldi. Programa bu hafta Adem Ayhan ve Songül Erkuş katıldı. Peki Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları Adem ve Songül kimdir? İşte detaylar...



KUAFÖRÜM SENSİN YENİ HAFTA YARIŞMACILARI ADEM VE SONGÜL KİMDİR?


Kuaför Adem Ayhan, aslen Vanlı ve 27 yaşında. 13 yıldır kadın kuaförü olan Adem bey İstanbul'da yaşıyor. İddialı olduğunu söyleyen Adem Ayhan, birçok kişiye kuaförlük göstereceğini söylüyor.

Makyöz Songül Erkuş, 42 yaşında ve 18 yıldır make up artist. Dizi ve sinema sektöründe çalıştığını söyleyen Songül hanım alaylı. Yarışmaya herkese eğitim vermeye geldiğini söyleyerek iddiasını konuşturdu.

5 yıldır birlikte çalışan ikili iddialarıyla rakip tanımadıklarını söylüyorlar. Buranın kaderini değiştirmeye geldiğini söyleyen Adem ve Songül neler yapacak izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR