Kuaförüm Sensin Puan Tablosu? 11 Eylül Kuaförüm Sensin birinci kim oldu?

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Kuaförüm Sensin'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dört iddialı kuaförün yarıştığı programda tüm yarışmacılar büyük ödül için maharetlerini sergilerken Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? Show TV Kuaförüm Sensin 11 Eylül Puan Durumu nasıl?

Kuaförüm Sensin Puan Tablosu? 11 Eylül Kuaförüm Sensin birinci kim oldu?
Yayın Tarihi: 11.09.2019 10:08:00

Show TV'de heyecanın, rekabetin en önemlisi hırsın hiç bitmediği yarışma programı Kuaförüm Sensin yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kitlemeye devam ediyor. Songül ve Adem'in elenmesiyle bu hafta yarışmaya katılan Bilal ve Buse ile birlikte Merve ve Berk, Sıla ve Mira, Hayat ve Özlem de yarışıyor. Konsepte uygun en iyi saç ve makyajı yapmak için uğraşan ekipler en yüksek puanları alarak 10 Bin TL'nin sahibi olmak için uğraşıyor. Haliyle birçok duygunun da bir arada yaşandığı Kuaförüm Sensin 108. bölümde neler oldu? Kuaförüm Sensin Puan Tablosu? 11 Eylül Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? her yerde aranmaya başladı.



Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği jüri koltuğunda Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın oturduğu Kuaförüm Sensin programına dün itibariyle yeni bir jüri üyesi daha katıldı. Ağır eleştirileriyle dünkü bölüme damgasını vuran ünlü modacı Muammer Ketenci bundan sonra jüri koltuğundan oturacak. Ketenci'nin yapacağı eleştiriler ve yorumları da şimdiden merak ediliyor. 



Pazartesi günü mücevher firmasına katalog çekimi ve ona uygun makyaj yapılan programda 11 puan alan Berk ve Merve gün sonuncusu olurken, 14 puan alan Hayat ve Özlem 3. sıraya yerleşti. Sıla ve Mira 17 puan alarak 2. olurken, yeni yarışmacılar Bilal ve Buse 19 puanla birinci oldular. 

Haftanın ikinci günü de tonsürton makyaj ve üç boyutlu saç konsepti uygulanan yarışmada tartışmaların ucu bucağı gelmezken, 12 puan alan Sıla ve Mira sonuncu, 14 puanla Berk ve Merve 3., 19 puan alan Hayat ve Özlem 2. olurken gün birincisi 21 puan alan Bilal ve Buse oldu.




11 EYLÜL KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİSİ

Yarışmayı hiç kaçırmadan izleyen izleyiciler ise Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu? 11 Eylül puan tablosunda durum ne? Kuaförüm Sensin en yüksek puanı kim aldı? sorularına yanıt aramaya başladılar. 

11 Eylül çarşamba gün birincisi 10 puan alan Berk ve Merve sonuncu oldu. 15 puanla Sıla ve Mira 3. oldu, Bilal ve Buse 23 puan alarak 2. oldular. 26 puan alan Hayat ve Özlem ise gün birincisi oldular.

KUAFÖRÜM SENSİN 11 EYLÜL ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Haftanın ortasına finale yaklaştıkça artan heyecan puanları da etkiliyor. İşte çarşamba gününün puan tablosu: Berk ve Merve 35 puanla son sırada, Sıla ve Mira 44 puanla 3. sırada, Bilal ve Buse 53 puanla 2., Hayat ve Özlem 59 puanla lider durumdalar...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR