Kuaförüm Sensin puan durumu? 12 Eylül Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu

Show TV'nin sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin 12 Eylül perşembe günü heyecan dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Kesim gününün gelip çattığı son haftada finalden bir gün önce tansiyon yükseldi. Peki Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu nasıl?

Kuaförüm Sensin puan durumu? 12 Eylül Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu
Yayın Tarihi: 12.09.2019 13:50:00

Kuaförüm Sensin puan durumu? 12 Eylül Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? her yerde aranıyor. Her gün birbirinden ilginç konseptlerle saç ve makyajların yapıldığı programda tansiyon yükseliyor, kuaförler ve makyözler sanatlarını gösteriyor. 12 Eylül perşembe günü de 109. bölümüyle ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de bugün marjinal kesim ve geometrik makyaj konsepti yapılıyor. Kesim günü modeller ve kuaförler arasında iletişimin öne çıktığı yarışmada Adnan Serter de Ayşegül Kartal'ın saçını marjinal bir şekilde kesti. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin son bölümde neler oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu? 12 Eylül Kuaförüm Sensin bugün kim birinci oldu? çok merak edildi. İşte tüm merak ettikleriniz...

Hafta başından beri tartışmaların bir dakika bile eksik olmadığı Kuaförüm Sensin'de finalden bir gün önce gerilim iyice tırmandı. Sıla'nın her hafta olduğu gibi modeliyle kesim konusunda anlaşamaması rakiplerine malzeme olurken, makyözler arasında da en iyi benim tartışması tüm hızıyla devam etti.



Yeni haftayla birlikte jüri sayısının da üçe çıktığı Kuaförüm Sensin'e son olarak Muammer Ketenci katıldı. Puanlama sırasında programa gelen Ketenci, sivri dili ve acımasız yorumlarıyla hem yarışmacılara ayar veriyor hem de izleyenleri eğlendiriyor. Peki Kuaförüm Sensin en yüksek puanı hangi ekip aldı? 


Kuaförüm Sensin birinci kim oldu? 12 Eylül perşembe

Perşembe günü birincisi  21 puan alan Bilal ve Buse olurken, 20 puan alan Berk ve Merve 2. oldu. Hayat ve Özlem 16 puan alarak 3. olurken, 8 puan alan Sıla ve Mira ise sonuncu oldu.

Kuaförüm Sensin puan durumu

Finalden bir gün önce puanlar şu şekilde; Sıla ve Mira 52 puanla son sırada, Berk ve Merve 55  puanla 3. sırada, Bilal ve Buse 74 puanla 2., Hayat ve Özlem 75 puanla lider durumdalar...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR