Kuaförüm Sensin Mira'ya büyük sürpriz! Tuna stüdyoya geldi

Show TV'nin çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin 4 eylül çarşamba günü 103. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz haftalardan beri yaşadıkları aşka programa damga vuran Mira ve Tuna ilişkisinde büyük bir sürpriz yaşandı. Geçen hafta elenen Tuna sevgilisi Mira'yı görmek için stüdyoya geldi.

Kuaförüm Sensin Mira'ya büyük sürpriz! Tuna stüdyoya geldi
Yayın Tarihi: 4.09.2019 15:12:00

sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'in yeni bölümünde aşk dolu anlar yaşandı. Geçtiğimiz haftalardan beri aralarındaki cilveleşme ve en sonunda ilişkileriyle programa damga vuran Mira ve Tuna geçen cuma Mustafa ve Tuna'nın elenmesiyle ayrı düşmüştü. Ağlayarak birbirlerine veda eden ikili aşklarını dışarda yaşamaya devam etti. 

Hatta bu hafta sevgilisine her gün çiçek ve balon yollayan Tuna bugün stüdyoya bir şey yollamadı. Buna çok üzülen Mira ise puanlama sırasında yaşadığı sürprizle çok mutlu oldu.




KUAFÖRÜM SENSİN TUNA'DAN MİRA'YA SÜRPRİZ

Kuaförüm Sensin'de 4 eylül çarşamba günü Tuna elinde balonu ve çiçeği ile Mira'ya sürpriz yaptı. Sevgilisine hediyelerini takdim eden Tuna birkaç gündür çok yoğun olduğunu bu yüzden Mira ile yeterince ilgilenemediğini söyleyerek ona sürpriz yapmak istedi.

Tuna'nın gelmesiyle çok mutlu olan Mira ise sonrasında sevgilisiyle dans etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR