Kuaförüm Sensin Mira neden bayıldı? Mira Akkurt'un sağlık durumu iyi mi

Show TV'nin çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin 19 Eylül perşembe günü 114. bölümüyle ekranlara geliyor. Bu hafta tansiyonun iyice yükseldiği programda finalden bir gün önce Mira'nın bayılması olay oldu. Peki Kuaförüm Sensin Mira neden bayıldı? Mira Akkurt'un sağlık durumu iyi mi?

Kuaförüm Sensin Mira neden bayıldı? Mira Akkurt'un sağlık durumu iyi mi
Yayın Tarihi: 19.09.2019 13:09:00

Kuaförüm Sensin Mira neden bayıldı? Kuaförüm Sensin 19 Eylül Mira'ya ne oldu? Mira Akkurt'un sağlık durumu iyi mi? her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu hafta gerginliğin iyice arttığı yarışmada finalden bir gün önce kesim heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı modellerin kesildiği Kuaförüm Sensin'de finalden bir gün önce puanlama sırasında Mira fenalaştı. Sıla'nın ekip arkadaşı programın en küçüğü Mira'nın baygınlık geçirmesi herkesi endişelendirdi. Peki Mira'ya ne oldu? İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Berk ve Merve'nin elendiği programa bu hafta Aytekin ve Çilem dahil oldu. Böylece yarışmada Hayat ve Özlem, Bilal ve Buse, Sıla ve Mira son olarak ise Aytekin ve Çilem 10 Bin TL için kıyasıya rekabet ediyor. Ancak Mira'nın bu hafta herkese meydan okuyan tavırları büyük dikkat çekmişti. Ancak perşembe günü puanlama sırasında Mira'nın birden fenalaşması hem izleyenleri hem de Kuaförüm Sensin ekibini de korkuttu. 114. bölümde Mira niçin fenalık geçirdi?




KUAFÖRÜM SENSİN MİRA NEDEN FENALAŞTI? 19 EYLÜL

Kuaförüm Sensin'de finalden bir gün önce yürekler ağza geldi. Sıla'nın ekip arkadaşı makyöz Mira'nın puanlama anlarında birden yığılıp kalması başta Gözde Hanım olmak üzere herkesi korkuttu. 

Bu anlarla şoke olan izleyiciler ise Mira'ya ne oldu? diye aramaya başladı. Tansiyonu düşen Mira, çekim sırasında bayıldı. Hemen ekibin ambulansa taşıdığı Mira kısa sürede serum takviyesi de olarak sağlığına kavuştu.

Yani Tuna ile yaşadığı aşkla olay yaratan Mira şu an gayet iyi...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR