Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 2 Eylül yeni bölümde puan tablosu nasıl

Show TV'nin çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin 2 Eylül pazartesi günü 101. bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni haftada Adem ve Songül'ün katıldığı yarışma bir hayli gergin başladı. Peki Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? Puan tablosu nasıl? 101. yeni bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 2 Eylül yeni bölümde puan tablosu nasıl
Yayın Tarihi: 2.09.2019 13:33:00

Kuaförüm Sensin kim birinci oldu? 2 Eylül yeni bölümde puan tablosu nasıl? Yeni bölüm nasıl geçti? çok merak ediliyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun yaptığı Kuaförüm Sensin'de 2 Eylül pazartesi günü 21. hafta başladı. Geçtiğimiz hafta en düşük puanı alarak elenen Mustafa ve Tuna yerine yarışmaya yeni kuaför ekibi Adem ve Songül katıldı. Haliyle Kuaförüm Sensin en yüksek puanı kim aldı? Kuaförüm Sensin 101. yeni bölümde neler oldu? Kuaförüm Sensin puan tablosu nasıl? 2 Eylül her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık derledik.



Kuaförüm Sensin yeni haftada Sıla ve Mira, Hayat ve Özlem, Berk ve Merve ve son olarak Adem ve Songül ellerinden gelen en iyi saç ve makyajı yaptılar. Oldukça hararetli başlayan yeni bölüme Hayat ve Özlem arasındaki gerginlik damgasını vurdu.



Özlem'in Hayat'ın isminin yazılı olduğu kartonu ittirmesiyle tartışan ikili mutsuz tavırlarıyla stüdyodaki herkesi şaşırttı. Özellikle Hayat'ın üzülmesi ve ağlaması başta Sıla'yı çok üzdü. Öte yandan Mustafa ve Tuna'nın gidişinin etkileri hala devam ederken yeni yarışmacıların iddialı sözleri rakiplerinin sinirlerini bozdu.

Kuaförüm Sensin'de pazartesi günü dört hamile model geldi. Günün konsepti ise doğum öncesi fotoğraf çekimi ve ona uygun makyaj oldu. Modellerini mutlu etmek ve konsepte en uygun saç ve makyajı yapmak için uğraşan ekipler aynı zamanda hırsları doğrultusunda tartıştılar.




Kuaförüm Sensin kazanan kim oldu? 2 Eylül

Kuaförüm Sensin pazartesi günü birinci olan ekip 20 puan alan Sıla ve Mira oldu.

Kuaförüm Sensin 101. bölüm puan durumu

Haftanın ilk gününde puan durumu şöyle; Adem ve Songül 8 puan alarak son sırada yer alırken, 14 puan alan Berk ve Merve  ile Hayt ve Özlem 3. oldu. Sıla ve Mira ise 20 puan alarak birinci oldu.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR