Kuaförüm Sensin Hayat neden yok? Hayat Bölükbaşı yarışmadan ayrıldı mı

25 Eylül çarşamba günü 118. bölümüyle ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de en iyi saç ve makyajlar yapılacakken, herkes şok oldu. Çünkü yaklaşık 10 haftadır programda olan Hayat yerinde yoktu. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin Hayat nereye gitti? Hayat Bölükbaşı gitti mi? her yerde aranmaya başladı.

Kuaförüm Sensin Hayat neden yok? Hayat Bölükbaşı yarışmadan ayrıldı mı
Yayın Tarihi: 25.09.2019 09:39:00

Kuaförüm Sensin Hayat neden yok? Nereye gitti? Kuaförüm Sensin 25 Eylül Hayat'a ne oldu?  Özlem Kurt neden yalnız kaldı? Hayat Bölükbaşı yarışmadan ayrıldı mı? her yerde aranıyor. Gözde Kansu'nun sunuculuğunu yaptığı Kuaförüm Sensin'de 24. hafta heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Ancak bugünkü yeni bölümde Özlem Kurt'un ekip arkadaşı Hayat Bölükbaşı'nın yerinde olmaması herkesi şaşırttı. Peki Hayat yarışmaya veda mı etti? İşte detaylar...

Geçen hafta Aytekin ve Çilem'in elendiği yarışmaya pazartesi günü Feyyaz ve Esra dahil oldu. Öte yandan bu haftanın esas sürprizi Bilal'in eşinin programa model olarak katılması oldu. Tabi bu durum ortalığı karıştırdı çünkü Melek, kurada Sıla'nın modeli oldu. Birbirinden iddialı konseptlerle ilk iki gün de birinci olan Hayat ve Özlem ise haftaya çok iyi başladı. Ancak çarşamba günü Hayat'ın olmaması kafaları karıştırdı. Peki Hayat programdan çıktı mı?




25 EYLÜL KUAFÖRÜM SENSİN HAYAT NEDEN YOK?

Kuaförüm Sensin'de haftanın ortasında Hayat'ın yerinde olmaması sevenlerini üzdü. Herkes Hayat yarışmayı bıraktı mı diye ararken Özlem Kurt hem saç hem makyaj yaptı.

Salı günü reklam arasında düşen ve ayağını inciten Hayat, ayağı şiştiği için bugünkü bölümde yoktu. Ancak Hayat Bölükbaşı'nın programdan ayrılması söz konusu değil. Ayağı iyileşir iyileşmez geri dönecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR