Kuaförüm Sensin en yüksek puanı kim aldı? Kuaförüm Sensin 21 Ağustos gün birincisi ve puan durumu

Show TV'nin yaz boyu devam eden ve çok izlenen yarışması Kuaförüm Sensin 21 Ağustos çarşamba günü 93. bölümüyle ekranlara geldi. Her gün farklı bir konsepte uygun saç ve makyaj yapılan programda bugün herkes ağladı. Peki Kuaförüm Sensin herkes neden ağladı? 21 Ağustos gün birincisi ve puan durumu

Kuaförüm Sensin en yüksek puanı kim aldı? Kuaförüm Sensin 21 Ağustos gün birincisi ve puan durumu
Yayın Tarihi: 21.08.2019 13:03:00

Kuaförüm Sensin 21 Ağustos çarşamba günü 93. bölümüyle ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği yarışmada 4 kuaför, seçilen konsepte uygun olarak modellerine saç ve makyaj yapıyor. Ardından birbirlerine puan veren kuaförler sonrasında jüri üyelerinde puan alıyorlar. Bugün de nostaljik saçlar ve makyajlar konseptinin yapıldığı programa gözyaşları damgasını vuracak. Hal böyle olunca Kuaförüm Sensin 93. bölümde neler yaşandı? Herkes neden ağladı? Kuaförüm sensin çarşamba gün birincisi hangi takım oldu? 21 Ağustos puan durumu çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Geçen hafta kimsenin elenmediği yarışmada eski yarışmacılar yerlerini korudu. Yani programda Özlem ve Öncü, Tuna ve Mustafa, Özlem ve Hayat, Sıla ve Mira yarışıyor.



Kuaförüm Sensin 93. bölümde herkes neden ağladı?

Mira ve Tuna arasında flörtleşme tüm hızıyla devam ederken, puanlama sırasında jüri üyeleri dahil herkesin ağlaması izleyiciler şok etti. Yarışmayı izleyen herkes yarışmacıların da jürinin de neden ağladığını çok merak etti. 

Pazartesi günü gelin konsepti yapılan yarışmada 20 puan alan Tuna ve Mustafa birinci oldu.  Özlem ve Hayat 16 puan alırken, Öncü ve Özlem 12 puan son olarak Sıla ve Mira 9 puan aldı.




Dün de "nereye gidiyorum?" konsepti uygulanan yarışmada salı günü de 20 puan alan Mustafa ve Tuna birinci oldu. Özlem ve Öncü ise 19 puanla 2. oldu. Gün sonuncuları ise 10 puanla Sıla ve Mira ile Özlem ve Hayat oldu. Haftanın ikinci günü böyle geçerken çarşamba günü neler oldu? Kuaförüm Sensin 21 Ağustos kim birinci oldu? 93. bölüm puan durumu? çok merak ediliyor.

KUAFÖRÜM SENSİN KİM BİRİNCİ OLDU ? 21 AĞUSTOS 

Kuaförüm Sensin'de gün birincisi 19 puan alan Mustafa ve Tuna oldu. Sıla ve Mira 16 puan alırak 2. olurken 11 puanla Öncü ve Özlem 3. oldu. Gün sonuncusu da 10 puan alan Özlem ve Hayat oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN PUAN TABLOSU

Haftanın ortasında puan durumu; Sıla ve Mira 19 puan, Öncü ve Özlem 31 puan, Özlem ve Hayat 26 puan alırken, Mustafa ve Tuna 40 puan aldı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR