Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir? Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal nerede çalışıyor

Show TV'nin reyting rekorları kıran yarışması Kuaförüm Sensin ekranlara gelmeye devam ediyor. Yaz başından beri değişen formatıyla devam eden yarışmanın jüri üyeleri çok merak ediliyor. Özellikle makyöz jüri üyesi Ayşegül Kartal her yerde aranıyor. Peki Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir?

Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir? Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal nerede çalışıyor
Yayın Tarihi: 28.08.2019 12:51:00

Show TV'de hafta içi her gün 12:15'te yayınlanan Kuaförüm Sensin, eğlenceli konseptleri ve birbirinden ilginç yarışmacılarıyla izleyicileriyle buluşuyor. Sunuculuğunu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin jürisinde Adnan Serter ve Ayşegül Kartal oturuyor. Ancak başarılı makyöz Ayşegül Kartal hakkında bilgiler çok merak ediliyor. Herkes Kuaförüm Sensin Ayşegül Kartal kimdir? Hangi dizilerde çalıştı? Detaylar haberimizde...

Makyöz olarak jüri koltuğunda ilk oturan Sebile Ölmez olmuştu ancak küçük bir bebeği olan ünlü blogger çekimlerin yoğunluğu nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Böylelikle Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal oldu. 




KUAFÖRÜM SENSİN AYŞEGÜL KARTAL KİMDİR?

1981 İstanbul doğumlu olan Ayşegül Kartal, başkalarını güzelleştirmeye bayılıyor. Celebrity makyözü olduğunu söyleyen Kartal işini tam 13 yıldır severek yapıyor. Reklam filmlerinde makyözlük yaparak kariyerine adım atan Ayşegül Kartal; Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk gibi birçok dizide makyöz olarak görev yapmıştır.

Temiz makyaj yapılmasına çok önem veren Ayşegül Kartal, makyaj yapan kişinin tavrına da dikkat ediyor. Gerektiğinde yarışmacılara uyarı puanı veren ünlü makyöz kendi marjinal tarzıyla da çok beğeniliyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR