Kuaförüm Sensin Adnan Serter kimdir? Kuaförüm Sensin jüri üyesi Adnan Serter kaç yaşında

Show TV ekranlarının çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi ekranlara gelmeye devam ediyor. 4 kuaför ve iki jüri üyesinin bulunduğu yarışmanın kuaför jürisi Adnan Serter çok merak ediliyor. Herkes Kuaförüm Sensin Adnan Serter kimdir? Dükkanı nerede kaç yaşında? her yerde arıyor.

Kuaförüm Sensin Adnan Serter kimdir? Kuaförüm Sensin jüri üyesi Adnan Serter kaç yaşında
Yayın Tarihi: 28.08.2019 12:31:00

Show TV'nin nisan ayından beri ekranlara gelen yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Yaz başı formatı ve sunucusu değişen yarışma programının sunuculuğunu Gözde Kansu üstleniyor. Jüri koltuğunda da Adnan Serter ve Ayşegül Kartal'ın oturduğu Kuaförüm Sensin Adnan Serter kimdir? Nerede çalışıyor? Kaç yaşında çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk.

Her gün yarışmacılara konsept belirleyen ve onların yaptıkları saç ve makyajı eleştiren jüri üyeleri de yarışma için önem arz ediyor. Özellikle saç konusunda uzman olan Adnan Serter'in hayatı çok merak ediliyor.




KUAFÖRÜM SENSİN ADNAN SERTER KİMDİR?

1967 yılında doğan Adnan Serter,  11 yaşında çırak olarak kuaför salonunda iş hayatına atıldı. Önce saç süpürerek işe başlayan Adnan Serter, boynuz kulağı geçer misali yavaş yavaş müşterilerin saçlarını kesmeye başladı.

O dönemde kazandığı Marmara Üniversitesi Elektrik Yüksek Okulu’nu yarım bırakan Adnan Bey, Adnan Serter Kuaför dükkanını açtı. İşlerini geliştirerek Image ve Coloroskopi uzmanı oldu.

Sonrasında kuaför zinciri sahibi olan Adnan Serter, Studio Kuaför dükkanı olarak İstanbul’un çeşitli semtlerinde hizmet vermeye başladı. Yurt içi ve yurt dışında birçok yerde eğitim veren Adnan Serter, kırık fönün de mucididir. Aynı zamanda Adnan Serter, Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni olarak tarihe geçmiştir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR