Kuaförüm Sensin 8 Ağustos puanlar nasıl? Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu

Show TV'nin çok sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin 8 Ağustos perşembe günü 89. bölümüyle ekranlara geliyor. Final yaklaştıkça heyecanın iyice katlandığı Kuaförüm Sensin 8 Ağustos gün birincisi kim oldu? çok merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin puan tablosunda durum ne? İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin 8 Ağustos puanlar nasıl? Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu
Yayın Tarihi: 8.08.2019 11:00:00

Show TV ekranlarında hafta içi her gün 12:45'te ekranlara gelen Kuaförüm Sensin heyecan dolu bir haftayla izleyicileri ekran başına kitlemeye devam ediyor. Bu hafta yarışmaya yeni katılan Mira ve Sıla gerek tartışmaları gerek düşük puanlarıyla çok konuşuluyor.

Pazartesi gününden beri en düşük puanı alarak yarışı çok geriden takip eden ikili Özlem Kurt yüzünden de sık sık ters düşüyor. Çünkü yarışmayageldiği ilk anda Özlem Kurt'u çok beğendiğini söyleyen makyöz Mira onun yanına gidip gelince partneriyle arası açılıyor. Öte yandan bunun Özlem'in stratejisi olduğunu düşünen diğer yarışmacılar ise bu durumu saçma buluyor. 



Dünkü bölümde de aynı tartışmaların devam ettiği Kuaförüm Sensin'de çarşamba günü disko teması üzerinden saç ve makyajlar yapıldı. Puanlama sırasında sesler yükselse de herkes beğendiği saç ve makyajı puanladı. Disko temasında Mira ve Sıla 11 puan alarak gün sonuncusu olurken 20 puan alan Özlem ve Öncü gün birincisi oldu.

Hal böyle olunca 8 Ağustos perşembe Kuaförüm Sensin tema ne oldu?  Kuaförüm Sensin 8 Ağustos en yüksek puanı kim aldı? Kuaförüm Sensin finalden bir gün önce puanlar ne alemde? gibi sorular her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu ele aldık.




Kuaförüm Sensin 8 Ağustos gün birincisi kim oldu?

Yarışmada finalden bir gün önce Mustafa ve Tunahan 8 puan alarak sonuncu oldu. Perşembe gününün en yüksek puanı alan ekibi ise aldıkları 20 puanla Özlem ve Öncü oldu.

8 Ağustos perşembe Kuaförüm Sensin puan tablosu

Finalden bir gün önce puan tablosunda Mira ve Sıla 41 puan, Hayat ve Özlem 63 puan, Mustafa ve Tunahan 57 puan son olarak Özlem ve Öncü 79 puandalar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR