Kuaförüm Sensin 23 Ağustos kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu

Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan fenomen yarışma programı Kuaförüm Sensin 23 Ağustos kim elendi? Haftanın şampiyonu kim oldu? Final gününde neler yaşandı? çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimizde yanıtladık.

Kuaförüm Sensin 23 Ağustos kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu
Yayın Tarihi: 23.08.2019 12:56:00

Show TV'de hafta içi her gün ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de heyecan tüm hızıyla devam ederken bir haftanın daha sonuna geldik. Kuaförüm Sensin 23 Ağustos cuma günü 95. final bölümüyle ekranlara gelen yarışmada neler yaşandı? Kuaförüm Sensin 23 Ağustos kim elendi? Haftanın şampiyonu kim oldu? çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Yaz başı kadrosu tamamen değişen Kuaförüm Sensin'in sunuculuğunu Gözde Kansu üstlenirken, jüri koltuğunda Adnan Serter ve Ayşegül Kartal oturuyor. Her hafta birinin elendiği yarışmaya pazartesi günleri de yeni kuaförler geliyor.



Geçtiğimiz hafta kimsenin elenmediği yarışmada Öncü ve Özlem, hayat ve Özlem, Sıla ve Mira, Mustafa ve Tunahan yarışıyor. Peki 23 Ağustos cuma Kuaförüm Sensin'e kim veda etti?

Yapılan saç ve makyajlarla da tartışmalarıyla da dikkat çeken Kuaförüm Sensin yükselen reytingleriyle kanalının yüzünü güldürüyor. Her cuma konuk jürinin de geldiği yarışmaya bu hafta Leyla Bilginel konuk oldu. Peki Kuaförüm Sensin 23 Ağustos büyük ödülü kim aldı? Yarışmaya hangi ekip veda etti? 




KUAFÖRÜM SENSİN 23 AĞUSTOS KİM ELENDİ?

Hafta boyunca özellikle Mustafa ve Tunahan yüksek puanlarıyla dikkat çekerken, Özlem ve Hayat'ın performansının düşüşü gözlerden kaçmadı. Her gün uygulanan farklı konsepte göre modellerini de jüriyi de mutlu etmeye çalışan kuaförler adeta sanatlarını konuşturuyor.

4 günün sonunda Kuaförüm Sensin’de puan tablosunda durum şöyleydi; Sıla ve Mira 39 puan, Öncü ve Özlem 42 puan, Özlem ve Hayat 39 puan alırken, Mustafa ve Tuna 59 puan aldı.



Öte yandan tartışmaların had safhada olduğu cuma gününde boya ve ona uygun makyaj konsepti yaptı. Tansiyonun yükseldiği 95. bölümde Sıla herkese saldırdı. Özellikle Hayat'a mesleği konusunda bir hayli yüklenen Sıla, Öncü'den de Mustafa'dan da tepki gördü.

23 Ağustos cuma günü Sıla ve Mira ya da Özlem ve Hayat yarışmaya veda edecek. Kuaförüm Sensin  23 Ağustos haftanın birincisi ise açık ara puan farkıyla Mustafa ve Tuna​ oldu.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR