Konya'da Av tüfekli adam dehşet saçtı Konya sokaklarında Av tüfeğiyle katliam

Konya'da Av tüfeğiyle sokağa çıkan katil, eski eşinin sevgilisini ve kayınvalidesini öldürdü! Konya'da kameralar av tüfekli dehşeti görüntüledi! Konya av tüfekli cinayet anları olay oldu. İ.T sokakta dehşeti yaşattı.

Konya'da Av tüfekli adam dehşet saçtı Konya sokaklarında Av tüfeğiyle katliam
Yayın Tarihi: 13.07.2019 16:21:00

Konya sokaklarına bir av tüfeğiyle çıkan İ.T, önce eski eşinin sevgilisini ardından da kayınvalidesini öldürdü. 2 cinayet işleyen adamın av tüfeğiyle Konya sokaklarındaki görüntüsü olay oldu. 

Eski eşi Güllü K.'dan boşandıktan sonra bunu gururuna yediremeyen ve sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet K.'yı ağır yaralayan İ.T, eski eşinin annesini de öldürdükten sonra intihar etti. Olay yerinde ağır yaralanan Mehmet K. hastaneye kaldırılırken  kayınvalide Sevim K. morga kaldırıldı. Kendisini intihar eden İ.T'de polis ve sağlık ekiplerince morga götürüldü. 


KONYA'DA DEHŞET ANLARI - AV TÜFEKLİ DEHŞET KAMERALARDA

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde oturan ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen İ.T,  Köprübaşı mahallesinde bir dükkanı olduğu öğrenilen Mehmet K.'nın yanına gitti. Av tüfeğiyle Konya sokaklarında gezdiği kameralara yansıyan İ,T, burada Mehmet K.'yı ağır yaraladı. 

İ.T oradan kaçıp kayınvalidesinin yanına gitti ve orada da Sevim K.'yı 2 el ateş ederek öldürdü. Tedavisi süren Mehmet K.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR