Kızım 20. bölüm 2. fragmanı izle! Öykü için zor dönem başladı hafızasını kaybediyor

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım'ın 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Öykü'nün hastalığının iyice ilerleyeceği Kızım 20. bölüm 2. fragmanında Öykü hafızasını kaybediyor. İşte detaylar...

Kızım 20. bölüm 2. fragmanı izle! Öykü için zor dönem başladı hafızasını kaybediyor
Yayın Tarihi: 21.02.2019 15:27:00

Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım'ın 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım 20. bölümde neler olacağı heyecanla bekleniyor. Öykü ve Demir'in neler yaşacağını heyecanla bekleyen izleyiciler Kızım 20. bölüm 2. fragmanıyla adeta şok oldu. Kızım 20. bölüm 2. fragmanı herkesi bir hayli korkuttu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz hafta Candan'ın Demir'le evlenmesiyle oldukça mutlu günler yaşayan Öykü, babasının ve Candan'ın birlikteliğiyle yeniden doğmuş gibi oldu. Bu durumun Öykü'ye moral olması ise en başta Demir'i çok mutlu etti. 

Ancak tek sıkıntılı olay Cemal'in Asu'nun defterini okumasıydı. Çünkü Öykü'nün gerçek babası Demir değil Cemal'di. Peki Kızım 20. bölüm 2. fragmanında neler oldu?



Kızım 20. bölüm 2. fragmanında babası Demir ve Candan'ın evlenmesiyle çok mutlu olan Öykü, dünyanın en şanslı çocuğu olduğunu düşünüyordu. Fakat Kızım 20. bölüm 2. fragmanında işler birden tersine döndü. Dersteyken birden hafızasını kaybeden Öykü, Kızım 20. bölüm 2. fragmanında herkesi bir hayli korkuttu.


Öykü'yü almaya giden Demir ise kızını bulamayınca çok endişeleniyor. Öykü'nün teyzesinden bahsettiğini öğrenen Demir ise Kızım 20. bölüm 2. fragmanında durumu biraz da olsa anlıyor. 

Kızım 20. bölüm 2. fragmanında Öykü'yü bir şekilde bulan Demir ise Öykü kendisini tanımayınca adeta kahroluyor. Peki Öykü'nün hafızası düzelecek mi?

Kızım 20. bölümüyle 22 Şubat Cuma akşamı Tv8 ekranlarında olacak...

Videodan Kızım 20. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Kızım 20. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR