Kimse Bilmez sezon onayını aldı! Kış döneminde hangi gün yayınlanacak

ATV'nin çok sevilen yaz dizisi Kimse Bilmez salı akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Senaryosuyla çok beğenilen Baba Film imzalı dizinin reytingleri de iyi olunca, sezon onayı da geldi. Peki Kimse Bilmez sezonda hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar...

Kimse Bilmez sezon onayını aldı! Kış döneminde hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 21.08.2019 10:08:00

ATV'nin çok sevilen dizisi Kimse Bilmez haziran ayından bu yana ekranlara gelmeye devam ediyor. Hikayesiyle de oyuncularıyla da herkesi mest eden dizi ilk günden beri oldukça iyi reyting sonuçları elde ediyor. Sosyal medyada da ses getiren Kimse Bilmez haliyle sezon onayını aldı. Yani Kimse Bilmez sezon boyu ekranlara gelmeye devam edecek. Hal böyle olunca Kimse Bilmez sezonda hangi gün yayınlanacak? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk. 



Yapımcılığını Baba Film'in üstlendiği dizinin başrollerini Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri paylaşıyor. Geçmişin izlerini üzerinden atamayan gizemli Ali ile yıldız olma hayaliyle yanıp tutuşan Sevda'nın zorlu aşk hikayesini konu alıyor. 

Yaz boyu salı akşamları ekranlara gelen dizinin sezonda devam ederken günü değişecek. Peki yeni günü belli oldu mu?




KİMSE BİLMEZ SEZONDA HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Bildiğiniz gibi ATV ekranlarının normal şartlarda salı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dır. İşte EDHO sezonda da kaldığı yerden devam edeceği için Kimse Bilmez gün değiştirecek. Kimse Bilmez yeni sezonda pazar akşamları ekranlara gelecek.

Özetle Kimse Bilmez eylül sonunda pazar akşamları yayınlanacak. 

Şu an için Savaşçı ve Elimi Bırakma dizileriyle reyting yarışına girecek olan Kimse Bilmez başarısını sürdürebilecek mi bekleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR