Kimse Bilmez neden yok? Kimse Bilmez 10. bölüm ne zaman yayınlanacak

ATV'nin salı günleri ekranlara gelen ve oldukça iyi reytingler elde eden dizisi Kimse Bilmez 13 Ağustos salı günü 10. bölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak sevilen dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Hal böyle olunca Kimse Bilmez neden yok? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Kimse Bilmez neden yok? Kimse Bilmez 10. bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 12.08.2019 14:56:00

Yaz sezonunun gerek aksiyonu gerek oyuncularıyla en dikkat çekici yapımlarından biri olan Kimse Bilmez salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir aksiyon yaşanan Kimse Bilmez bu hafta yayınlanmadı. Hal böyle olunca dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler de Kimse Bilmez niçin yayınlanmadı? Bitti mi final mi yapıyor? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

KİMSE BİLMEZ 13 AĞUSTOS NEDEN YOK?

ATV'nin iddialı yaz dizisi Kimse Bilmez bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Bunun nedeni ise 13 Ağustos salı gününün Kurban Bayramı'na denk gelmesi. Yani Kimse Bilmez 10. bölüm bayram tatili nedeniyle yayınlamıyor.

Sonuç olarak dizinin bitmesi ya da final yapması gibi bir durum söz konusu değil.




KİMSE BİLMEZ 10. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kimse Bilmez bir hafta aranın ardından 10. bölümüyle 20 Ağustos salı akşamı ATV ekranlarında olacak.

KİMSE BİLMEZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizinin yeni bölümünde Sevda, Ali'ye birbirlerinden sürekli kaçarak yaşadıklarını ve bunun onu çok yorduğunu söyleyecek. Bundan en az Sevda kadar rahatsız olan Ali ise bunu çözeceğine dair ona söz verecek. Bu cevapla tatmin olmayan Sevda ona hüzünlü gözlerle baksa da başını omzuna koymaktan kendini alamaz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR