Kimse Bilmez neden gün değiştirdi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Baba Film'in ATV için hazırladığı yaz dizisi Kimse Bilmez, başarılı olunca yeni sezon biletini de almayı başardı. Ancak yaz boyu salı günü yayınlanan Kimse Bilmez dizisi artık pazar akşamları yayınlanacak. Peki Kimse Bilmez neden gün değiştirdi? 15. yeni bölüm ne zaman ekranlara gelecek?

Kimse Bilmez neden gün değiştirdi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 24.09.2019 10:54:00

Yapımını Baba Film'in üstlendiği Kimse Bilmez, yeni bölümleriyle artık 29 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelecek. Haliyle diziyi takip eden herkes ise Kimse Bilmez dizisi neden gün değiştirdi?

Başrollerini Keremcem ve Özgü Kaya’nın paylaştığı kadrosunda Engin Hepileri, Hakan Altıner, Burak Serdar Şanal, Zehra Yılmaz, Özlem Başkaya, Adnan Biricik ve Onur Dikmen gibi isimler yer aldığı Kimse Bilmez yeni sezonda devam edeceği için gün değiştirdi. 

Yaz başından beri salı akşamları ekranlara gelen ve gerek reytingleri gerek izleyiciden aldığı tepkilerle çok beğenilen başarılı da olan Kimse Bilmez yeni sezon için devam biletini aldı. Ancak ATV'nin sezon finali yapan dizilerinin başlamasıyla yaz dizileri için yeni bir gün arayışına girildi. 

KİMSE BİLMEZ GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

Haziran ayından beri salı akşamları yeni bölümleri yayınlanan Kimse Bilmez dizisi, sezon dizileri başlayınca gün değiştirdi. Çünkü ATV'de 5 sezondur salı akşamları Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanıyordu.


İşte EDHO'nun bu akşam başlayacak olması sebebiyle de Kimse Bilmez pazar akşamına transfer oldu. 



KİMSE BİLMEZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Mahallede çok sevilen, en büyük amacı kayıp kardeşini bulmak olan Ali Hüroğlu ile bir gece onun evine sığınmak zorunda kalan Sevda Eğilmez’in hikayesini konu eden Kimse Bilmez dizisi gün değişikliği ile birlikte artık pazar akşamları ekranlara gelecek.

Yani Kimse Bilmez 15. bölümüyle 29 Eylül pazar akşamı saat 20:00'da ATV'de olacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR