Kimse Bilmez Ali ölecek mi Keremcem diziden ayrılıyor mu

ATV'nin çok sevilen yaz dizisi Kimse Bilmez'in bu akşam yayınlanacak 9. bölüm fragmanı herkesi korkuttu. Tanıtımda Ali'nin vurulduğunu gören izleyiciler Ali ölecek mi? Keremcem diziden çıkacak mı sorularına yanıt aramaya başladı. Bizde sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.Detaylar haberimizde...

Kimse Bilmez Ali ölecek mi Keremcem diziden ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 6.08.2019 09:01:00

ATV ekranlarının yaz başından beri devam eden ve rakiplerinden aksiyonuyla ayrılan Kimse Bilmez bu akşam 9. bölümüyle ekranlara gelecek. Her bölümde ayrı bir heyecan yaşanan dizinin yeni bölüm tanıtımı herkesi korkuttu.

Çünkü Kimse Bilmez 9. bölüm 2. fragmanında Ali'yi Sevda'dan kurtarmak için plan yapan Kurtbey onun işinin bitmesi için emir veriyor. Bu arada iyiden iyiye Sevda'ya kapılan Ali ise onu korumak için kendini kurşunun önüne atacak. E haliyle bu sahneyi gören izleyiciler ise "Kimse Bilmez Ali ölüyor mu?", "Keremcem diziden çıkacak mı?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Hadi gelin Ali'ye ne olacak hep birlikte bakalım.




Kimse Bilmez Ali ölecek mi?

Dizinin ana karakterlerinden birinin Ali olduğunu düşünürsek, Ali çok ağır yaralansa bile ölmeyecektir. E bu durumda Keremcem de dizide boy göstermeye devam edecek. Ancak Kurtbey'in planladığı bu hain plan sanılanın aksine Sevda ve Ali'yi birbirlerine daha da yaklaştıracak gibi görünüyor. 

Kimse Bilmez heyecan dolu 9. bölümüyle bu akşam ATV'de...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR