Kimse Bilmez 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Ağustos ATV yeni bölüm tanıtımı

ATV ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez 10. bölümüyle ekranlarda olacak. 13 Ağustos Salı günü yayınlanacak Kimse Bilmez 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kimse Bilmez dizisi 10. bölümde neler olacak? Kimse Bilmez dizisinin detaylarını sizler için hazırladık...

Kimse Bilmez 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Ağustos ATV yeni bölüm tanıtımı
Yayın Tarihi: 6.08.2019 16:21:00

ATV'nin yazlık dizisi Kimse Bilmez, heyecan dolu bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Kimse Bilmez dizisinin 10. bölümü, 13 Ağustos Salı günü ATV ekranlarında olacak. Peki Kimse Bilmez dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kimse Bilmez dizisi 9. bölümde neler oldu? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık...

Her hafta SAlı günleri, ATV ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde 9. bölüm de geride kaldı! İzleyicileri ekran başına kilitleyen Kimse Bilmez dizisinin son bölümü yine heyecan dolu sahnelerle doluydu. 

KİMSE BİLMEZ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevda ve Ali, Vedat'ın adamlarına eline düşüyor! Pilot bulunurse bu ikili kurtulacak. Ancak pilot nerede ve nasıl bulunacak? Diğer taraftan Sevda da beklemediği bir şeyin içinde buluyor kendini... Ali, her şeyi çözüp yoluna koymuşken Sevda'nın peşindeki kiralık tetikçi her şeyi mahvediyor. Ali, Sevda'yı bu tetikçiden kurtarabilecek mi? Duygu ile yeni bir hayata yelken açan Pilot ise yeni bir düşman ediniyor. 


PİLOT İLE SEVDA TAKAS OLACAK! 

Vedat, Pilot'a ulaşabilmek adına Sevda'yı alıkoyar! Ali, Sevda'yı kurtarabilmek için Pilot'u geri vermek zorundadır ancak Pilot, Ali'nin elinde değildir. Vedat, Pilot'u Ali'nin kaçırdığını düşünerek Ali'yi suçlu bulur ve bu yüzden Ali'nin canı yansın diye Sevda'yı kaçırır. Ali Sevda'yı Vedat'ın elinden alabilecek midir?

KİMSE BİLMEZ 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının yeni ve iddialı yaz dizisi Kimse Bilmez'in 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşacağız. Kimse Bilmez dizisi 10. bölümüyle, 13 Ağustos Salı günü saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR