Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı! Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? Sunucusu kim oldu

Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ne zaman başlıyor? her yerde aranıyor. Murat Yıldırım'ın 3 yıldır sunduğu yarışmadan yeni dizisi için ayrılınca Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu oldu. İşte yakışıklı oyuncuya özel tanıtım hazırlanan Kim Milyoner Olmak İster'in yayın tarihi

Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ilk tanıtımı yayınlandı! Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? Sunucusu kim oldu
Yayın Tarihi: 19.09.2019 10:37:00

Ekranların çok sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Haziran ayında heyecan dolu bir sezon finali yapan yarışmada sezon başlamadan değişiklikler de beraberinde geldi. Çünkü Kim Milyoner Olmak İster'i 3 yıldır sunan Murat Yıldırım, bu yıl başlayacak yeni dizisi Ramo için yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Bu gelişmeyle Kim Milyoner Olmak İster yeni sunucusu kim olacak? diye merak edilirken, programı yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu'nun sunacağı ortaya çıktı. Peki Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ne zaman başlayacak?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sezonu için bir tanıtım videosu yayınladı. Tanıtımda İmirzalıoğlu'nun hazırlandığı anların kullanılması heyecanı arttırırken, yarışmanın yayın tarihi ile ilgili bir bilgi verilmedi. Sadece yakında ibaresi kullanıldı. 

Sezon finalinde başarılı bir performans ile herkesi heyecanlandıran Arda Ayten, 1 milyonluk soruya kadar gelmişti ancak o anda siren çalmıştı. İşte yeni sezon Arda'nın 1 milyonluk soruyu gördüğü anlarla başlayacak.


İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'​in ilk tanıtımı:



Kim Milyoner Olmak İster çok yakında ATV'de



Kim Milyoner Olmak İster Arda Ayten kimdir?

Kahramanmaraş Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan Arda Ayten, 19 yaşında genç bir adam. Oldukça kültürlü ve gözü kara olan Arda Ayten, İskenderun’da annesi ile birlikte yaşıyor. Teyzesini çok sevdiğini söyleyen Arda, ondan aldığı yardımlar için minnettar olduğunu söyledi. Aynı zamanda kitap yazan Arda Ayten kendine ait dört eserin olduğunu da açıkladı.

Düşünce tarzı ve aklıyla herkesi kendine hayran bırakan Arda Ayten tam 11 soruya doğru yanıt vererek 1 milyon TL’lik soruyu görmeye hak kazandı. Maddi imkanlarının çok iyi olmadığını söyleyen Arda bu yüzden tek tutkusu olan kitap okumayı sınırlandırmak zorunda kalıyormuş. Günde 2 kitap okuyan Arda Ayten bunun kendini geliştirmek için en güzel yöntem olduğunu söylüyor.

En büyük hayalinin dil eğitimi alarak okuduğu kitapları orijinal dilinde incelemek yeniden okumak olduğunu söyleyen Arda Ayten zaten bu özelliği sayesinde bu kadar başarılı oldu.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR