Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Bu akşam Neden yok

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 19 yaşındaki Arda Ayten isimli yarışmacının 1 milyon TL'lik soruya ulaştığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor...

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Bu akşam Neden yok
Yayın Tarihi: 6.07.2019 21:50:00

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yarışmaya katılan 19 yaşındaki genç yarışmacı Arda Ayten, soruları tek tek bildi ve tam 1 milyon TL'lik final sorusuna kadar yükselmeyi başardı. 1 Milyon TL'lik soruya ulaşan ve bu soruyu açtıran Arda, programın süresinin sona ermesi nedeniyle bu soruyu henüz göremedi!

1 Milyon TL'lik soru henüz açılmadı. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruyu açtıracak! Murat Yıldırım'ın sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümü merakla bekleniyor.


KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

ATV'de ünlü sunucu Murat Yıldırım'ın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümünün 6 Temmuz Cumartesi akşamı başlaması gerekiyordu. Ancak ATV'nin yaz sezonuyla birlikte program, yarışma ve dizi saatlerinde değişikliğe gitmesinin ardından Kim Milyoner Olmak İster'in de günü ve saati değişti. 

ATV'nin yayın akışında 6 Temmuz akşamı yabancı sinema filmi yer alıyor. ATV yayın akışına bakıldığında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına yer verilmediği görülüyor. Bu yüzden Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü ve 1 milyon TL'lik sorunun ne zaman açılacağı şuan için bilinemiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR