Kim Milyoner Olmak İster Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak 1 Milyon TL'lik soru ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru yeni bölümde açılacak. İzleyiciler, Arda isimli yarışmacının 1 milyon TL'lik soruya ulaştığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yeni bölüm ne zaman yayınlanacak 1 Milyon TL'lik soru ne zaman açılacak? Araştırıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak 1 Milyon TL'lik soru ne zaman?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 12:15:00

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'nın yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yarışmaya damga vuran Arda Ayten isimli 19 yaşındaki genç yarışmacı, tam 1.000.000 (1 Milyon) TL'lik soruya ulaşmayı başarmıştı. Ancak yarışmanın son sorusu, yarışmasının süresinin bitmesi nedeniyle bir sonraki bölüme kalmıştı. Arda Ayten'in 1 milyon TL'lik sorusu Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümde açılacak.

İzleyiciler, merakla Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Bu sorunun yanıtını araştırıyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan 19 yaşındaki genç yarışmacısı Arda Ayten, sözleriyle izleyicileri duygulandırmıştı. Parası olmadığı için yılda sadece 130-150 kitap okuyabildiğini ve Kim Milyoner Olmak İster'e, daha fazla kitap okumak için katıldığını açıklayan Arda Ayten, önüne gelen sorulara doğru cevaplar vererek tam 1 milyon TL'lik final sorusuna ulaşmayı başarmıştı.

Arda Ayten'in 1 milyon TL'ye ulaşması sosyal medyayı da salladı! Arda Ayten'e övgüler yağarken, bu genç yarışmacı gündem olmayı başardı. Arda Ayten'in 1 milyon TL'lik soruyu doğru yanıtlayıp yanıtlayamayacağı merak ediliyor. 


KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümleriyle her hafta Cumartesi günleri yayınlanıyordu. Ancak 6 Temmuz Cumartesi günü ATV yayın akışına bakıldığında, yabancı bir sinema filmi yer alıyor. ATV'nin Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte gün değişikliğini gittiği tahmin ediliyor. Arda Ayten'in 1 milyon TL'lik soruya cevap vereceği Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı bu yüzden henüz kesin bir tarihle belli olmadı. 



Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Sorusu henüz kesin cevabını bulamadı ancak belli olur olmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. Bakalım Arda, 1 milyon TL'lik final sorusuna cevap verecek mi? Yoksa yarışmadan çekilip 250 bin TL'lik ödülün sahibi mi olacak?
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR